ΠΑΣΟΚΤο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα μέσα από το τρίπτυχο των αξιών του: Δημοκρατία – Εθνική Ανεξαρτησία – Κοινωνική Απελευθέρωση, απευθύνει πρόσκληση σε όλα τα μέλη και τους φίλους του να βοηθήσουν με τη φυσική παρουσία και δράση τους, στην ανασύσταση του Κινήματος στο Νόμο Λασιθίου και την Κρήτη γενικότερα. Αναζητάμε ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας και μορφώσεως, με μόνα κριτήρια το μεράκι και την ειλικρινή διάθεση να συνδράμουν στο να ξαναβρεί το ΠΑΣΟΚ το δρόμο του και την επαφή του με τους πολίτες, με τα μεσαία και τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα, τους μισθωτούς, τους αγρότες, τη νεολαία.

Στην προσπάθεια αυτή δεν υπάρχει κανενός είδους αποκλεισμός ή προτίμηση, όλα είναι ανοιχτά και διάφανα, όλα είναι στο φως και σε κανέναν, το τονίζουμε ξανά, σε κανένα, δεν πρόκειται να αρνηθούμε να βοηθήσει όπως και όσο μπορεί. Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και δηλώσεις συμμετοχής ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ και στα τηλέφωνα: 210-3665000 ή στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ: http://www.pasok.gr.

Τέλος θα θέλαμε να απευθυνθούμε σε όσους έχουν πάρει διαχρονικά αλλά και τώρα, έμμισθες δημόσιες θέσεις προτεινόμενοι από το ΠΑΣΟΚ και οι οποίοι στην προσπάθεια ανασύστασης του Κινήματος έχουν «λάμψει» δια της απουσίας τους (με ένα-δύο εξαιρέσεις), ότι και χωρίς αυτούς το ΠΑΣΟΚ θα αναγεννηθεί και θα μεγαλουργήσει ξανά, όπως είναι ιστορικά αποδεδειγμένο για το μεγάλο κόμμα της κέντρο-αριστερής παράταξης, αλλά το ποιοί ήταν δίπλα του στις δύσκολες στιγμές θα το θυμάται πάντα.

Γραφείο Τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής

Print Friendly, PDF & Email

Από manos