Το απόγευμα της Πέμπτης (28/03/2013), χιλιάδες κινητά τηλέφωνα συμπολιτών μας έλαβαν ένα μύνημα από ένα ανύπαρκτο ”κίνημα ανέργων και δημιουργικών πολιτών”.

Κατηγορούν το ΣΥΡΙΖΑ ότι ”επισήμως και ξεδιάντροπα υπονομεύει και πολεμά την επένδυση στη Τοπλού” και καλεί τους συμπολίτες μας να μας απαντήσουν!!!.

Πριν όμως ωφείλουν να απαντήσουν οι κουκουλοφόροι παρακρατικοί νέας εσοδείας ποιοί είναι.

Γιατί δεν αποκαλύπτουν τα πρόσωπα και τα ονόματά τους ,αλλά κρύβονται κατω από την κουκούλα ”κίνημα ανέργων και δημιουργικών πολιτών”.

Γιατί εκμεταλλεύονται το πόνο και το δράμα των εκατομμυρίων ανέργων τις χώρας χρησιμοποιώντας τους στις μικροπολιτικές και αργυρώνητες πρακτικές τους;

Οι σκληρές μέρες που περνούν ο τόπος μας και η χώρα δεν προσφέρονται για παιχνίδια και ίντριγκες, διαχρονική μέθοδο κάποιων παρατρεχάμενων οικονομικών και πολιτικών εξουσιών.

Σε ότι μας αφορά,αφού μας κάνουν τη ”τιμή” να αναφερθούν στο ΣΥΡΙΖΑ και τη θέση του για την επένδυση στη Τοπλού, τους παραπέμπουμε στην ανακοίνωση * με ημερομηνία 10/10/2012. Εάν δε τη γνωρίζουν τους τη παραθέτουμε.

Επειδή οι καιροί απαιτούν ξεκάθαρες κουβέντες, άγνοια, σκοπιμότητα ή βλακεία,δεν συγχωρούνται. Όποτε βγάλουν τις κουκούλες, αν και απίθανο, εδώ είμαστε να τους λύσουμε όποια απορία έχουν. {jcomments on}

Print Friendly, PDF & Email

Από manos