Κοινοτικό ΣυμβούλιοΤο Κοινοτικό Συμβούλιο Βραχασίου συνεδρίασε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2007 και ώρα 18.00΄, στο Κοινοτικό Κατάστημα Βραχασίου, και μεταξύ άλλων έλαβε αποφάσεις και για τα παρακάτω θέματα:
Ενέταξε σο τεχνικό πρόγραμμα 2007 τα έργα:
«Συντήρηση Κοινοτικού καταστήματος Βραχασίου» με προϋπολογισθείσα δαπάνη 80.325,00 Ευρώ και «Συντήρηση – Αποκατάσταση Κοινοτικών οδών Κοινότητας Βραχασίου» με προϋπολογισθείσα δαπάνη 50.000 Ευρώ.

Αποδέχτηκε και ενέταξε σον προϋπολογισμό επιχορηγήσεις ύψους 150.000 Ευρώ από το «πρόγραμμα αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από θεομηνίες στους ΟΤΑ Α¶ και Β΄βαθμού της χώρας»
Ενέκρινε τον καθορισμό των οριογραμμών ρέματος που βρίσκεται στον οικισμό του Σισίου σύμφωνα με το σχέδιο της Δ/νσης Τεχν. Υπ/σιών της Ν.Α.Λ.
Αποφάσισε την υποβολή πρότασης για την ένταξη στο πενταετές πρόγραμμα σχολικής στέγης «2008 – 2012» της κατασκευής νέας σχολικής μονάδας στο Σίσι για την μετεγκατάσταση του εξαθέσιου δημοτικού και νηπιαγωγείου Σισίου
Αποφάισε να προχωρήσει στην κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου στη θέση «Γωνιά» της Κοινότητας Βραχασίου, σε χώρο τον οποίο θα παραχωρήσει ο οικοδ/κος συνετ/σμός εμπόρων Ηρακλείου
Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: