8ο Παγκρήτιο Φαρμακευτικό Συνέδριο Οι επαγγελματικές προοπτικές του ελληνικού φαρμακείου, τα νέα δεδομένα στο επάγγελμα του φαρμακοποιού, αλλά και τα φάρμακα τον 21ο αιώνα, θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης κατά τη διάρκεια του 8ου Παγκρήτιου Φαρμακευτικού Συνεδρίου.
 
Φαρμακοποιοί από όλη την Ελλάδα, εκπρόσωποι φαρμακευτικών φορέων, καθώς και φαρμακευτικών εταιρειών θα δσουν το παρών στον πρώτο ιστορικά συνεδριακό φαρμακευτικό θεσμό.
 
To 8o Παγκρήτιο Φαρμακευτικό Συνέδριο, που διοργανώνει το Συντονιστικό Όργανο Φαρμακευτικών Συλλόγων Κρήτης, με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ρεθύμνου, υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, στοχεύει:
  • στη συζήτηση, σε βάθος, της επαγγελματικής προοπτικής του φαρμακοποιού. 
  • στην ενίσχυση του ρόλου και του κύρους του επαγγέλματος του φαρμακοποιού στην κρητική κοινωνία, καθώς και στη σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των φαρμακοποιών από όλη την Ελλάδα.

Οι φαρμακοποιοί που θα συμμετάσχουν στο συνέδριο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενημερωτικές ομιλίες γύρω από θέματα, όπως

  • διασφάλιση της ποιότητας στα στάδια αγοράς, αποθήκευσης και διανομής φαρμάκων
  • νεότερες απόψεις για τη διαγνωστική προσέγγιση και φαρμακευτική αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας
  • υγεία και προϊόντα της μέλισσας
  • καθώς και το στρογγυλό τραπέζι για το Εργαστήριο Φαρμακείο.

Στη διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργήσει έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών φαρμακείων.

Εκεί, οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες του φαρμακείου.

To 8o Παγκρήτιο Φαρμακευτικό Συνέδριο θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Creta Panorama, στο  Πάνορμο Ρεθύμνου από τις 28 Απριλίου έως την 1 Μαΐου.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: