Εκκίνηση της μονάδας

Εγκαίνια του εργοστασίου

Σηματοδοτώντας μία νέα εποχή για την επιχειρηματική και οικονομική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης, των Δωδεκανήσων και των Νότιων Κυκλάδων, εγκαινιάστηκε, με ιδαίτερη επισημότητα, τη Παρασκευή (2/1) η νέα υπερσύγχρονη μονάδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο Ηράκλειο Κρήτης. Τις νέες εγκαταστάσεις εγκαινίασε ο Υπ. Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Σιούφας, ενώ παρευρέθηκαν ο Υφ. Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματικών και παραγωγικών φορέων, ανώτατα στελέχη της εταιρίας, καθώς και πλήθος επισήμων.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε στο πλαίσιο της τελετής, ο Υπ. Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Σιούφας, δήλωσε ότι «Το παράδειγμα της Coca-Cola Τρία Έψιλον αξίζει προσοχής και μίμησης. Η νέα επένδυσή της εδώ, στο Ηράκλειο, μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις της εταιρίας στην Ελλάδα, υποδηλώνει υγιή ανακλαστικά. Επιβεβαιώνει, ταυτόχρονα, τον πάγιο στόχο της εταιρίας να συνεισφέρει ενεργά στην ενίσχυση της ανάπτυξης και τη βελτίωση της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην Ελληνική περιφρεια».
Ο Υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, επεσήμανε στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε: «Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για την Κρήτη και ειδικότερα την περιοχή της Νέας Αλικρνασσού, γιατί ξεκινά η λειτουργία μιας υπερσύγχρονης μονάδας, φιλικής προς το περιβάλλον, που διαφυλάσσει θέσεις απασχόλησης και συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής».
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Νέας Αλικαρνασσού κ. Σισαμάκης ανέφερε «Η σημερινή επένδυση μετατρέπει τη Νέα Αλικαρνασσό σε κόμβο, συμβάλλοντας στην εμπορική ανάπτυξη όχι μόνο της Κρήτης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Δωδεκανήσων και των Νότιων Κυκλάδων. Από την πλευρά μας επικροτούμε τη λειτουργία μεγάλων μονάδων, που λειτουργούν με όλους τους κανόνες Υγιεινής & Ασφάλειας και γνωρίζουμε ότι θα σας βρούμε αρωγούς σε δράσεις και πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων μας».

Σιούφας, Δαυίδ

Από τα εγκαίνια

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της Coca-Cola Τρία Έψιλον, κ. Δώρος Κωνσταντίνου, στην παρουσίασή του, επεσήμανε ότι «Η Coca-Cola Τρία Έψιλον ξεκίνησε στην Ελλάδα, πριν από 40 περίπου χρόνια, με τρία μόλις εργοστάσια. Σήμερα, δραστηριοποιούμαστε σε 28 χώρες, με 80 εργοστάσια και 260 κέντρα διανομής, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες πάνω από 540 εκατ. καταναλωτών. Είμαστε έτοιμοι να ρισκάρουμε και να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε νέο εξοπλισμό, τεχνολογία και ποιότητα».
Ο κ. Δημήτρης Βιδάκης, Γενικός Διευθυντής της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην Ελλδα, δήλωσε: «Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες επενδύσεις μας, όχι μόνο στην Κρήτη, αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα, ύψους 12,5 εκατ. ευρώ που θα διευρύνει τις δυνατότητες της επιχειρηματικής, παραγωγικής και εμπορικής μας παρουσίας στην περιοχή της Κρήτης, των Δωδεκανήσων και των Νότιων Κυκλάδων. Η κίνησή μας αυτή αποτελεί συνέχεια στη μακροχρόνια σχέση μας με το νησί της Κρήτης, αλλά και την επενδυτική μας στρατηγική στην Ελλάδα. Η Coca-Cola Tρία Έψιλον έχει επενδύσει στην Κρήτη, κατά τη χρονική περίοδο 2000-2006, 28 εκατ. ευρώ. Το νέο εργοστσιο απασχολεί 150 εργαζόμενους από την τοπική κοινωνία».

Στο διαδίκτυο:

www.coca-cola.gr
www.coca-cola.com

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: