Ο νομάρχης Λασιθίου με την Υφυπουργό Τουρισμού κ. Γκερέκου«Το 2010 θα είναι μια αρκετά δύσκολη χρονιά για τον τουρισμό μας. Αρκετές ευρωπαϊκές χώρες είναι διστακτικές λόγω της οικονομικής κρίσης όπως η Αγγλία. Υπάρχει όπως φαίνεται δυσκολία και η εντύπωση που αποκόμισα είναι ότι φέτος θα δουλέψουν καλύτερα όσοι προσφέρουν οικονομικά πακέτα με καλές υπηρεσίες. Ωστόσο από τα δείγματα που υπάρχουν από την Αγγλία, φαίνεται πως η νέα χρονιά θα είναι λίγο καλύτερη από την προηγούμενη που ήταν κακή. Κανείς δεν μπορεί ακόμα να εκφραστεί με βεβαιότητες, δεδομένου ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς», δήλωσε ο Νομάρχης Λασιθίου Σήφης Αναστασάκης, με αφορμή τις επαφές που είχε  με τουριστικούς παράγοντες κατά την συμμετοχή του νομού Λασιθίου στην έκθεση World Tourism Market (WTM 2009).

Ο  Νομάρχης συναντήθηκε επίσης με την Υφυπουργό Τουρισμού κα Άντζελα Γκερέκου  ενώ συμμετείχε και σε ειδικές συναντήσεις εργασίας. Στα πλαίσια της διαφημιστικής προβολής που έγινε στην έκθεση έγιναν επαφές με επιχειρηματίες.

H εταιρεία www.suntransfers.com και  www.Taxis365.com, αναζητά συνεργασία με νόμιμες εταιρείες μεταφορών ανθρώπινου δυναμικού, για την μεταφορά των πελατών της από τα αεροδρόμια της Κρήτης στα ξενοδοχεία τους.

Όσοι  λοιπόν επιθυμούν, μπορούν  να απευθυνθούν στον Chris Woodward business development Director  στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο chris@suntransfers.com ή να επικοινωνήσουν  στα τηλέφωνα:     0034 972 758 024 κινητό:    0044 (0) 7793 880806.

Οι επαφές θα γίνουν απευθείας μεταξύ των επιχειρηματιών ή των φορέων που επιθυμούν και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, δεν έχει κανένα άλλο ρόλο στο κλείσιμο επαγγελματικών συμφωνιών.

Επίσης έγιναν επαφές για να έλθουν νέα κρουαζιερόπλοια φέτος στο νομό. Κριτήριο, είναι οι περιηγήσεις που μπορούν να κάνουν σε ένα μέρος οι οποίες θα πρέπει να είναι κοντινές και όμορφες διαδρομές και το κόστος του λιμανιού. Ο νομός πληροί τις προϋποθέσεις που απαιτούνται.

Από το Γραφείο Τύπου

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: