Σεραφείμ  Τσόκας Ομόφωνα επανεξελέγη στην προεδρία της Επιτροπής των Νήσων της CPMR o Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκας κατά τη διάρκεια των εργασιών της 26 Ετήσιας Γενικής ΣυνέλευσηςΣυνεδρίου της Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε χθες και σήμερα στο Ηράκλειο, με θέμα το ρόλο των νησιών σην Ευρώπη των θαλασσών.
 
Ο Γενικός Γραμματέας ευχαρίστησε θερμά τους συνέδρους για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξαν για άλλη μια φορά προς την Κρήτη και το πρόσωπο του και υποσχέθηκε να προσπαθήσει να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις, δουλεύοντας ακούραστα για την υλοποίηση των ιδεών και των στόχων που συλλογικά θα αποφασίζονται.
 
«Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους για την τιμή που μου έκααν να με εκλέξουν ξανά ομόφωνα πρόεδρο της Επιτροπής των Νησιών» δήλωσε ο κ. Τσόκας.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γενικός Γραμματέας εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος της Επιτροπής των Νήσων της CPMR κατά την διάρκεια της 32ης Γενικής Συνέλευσης της Διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Stavanger της Νορβηγίας το Σεπτέμβριο του 2004.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: