πίτα ΘΧΠΛΣτην αίθουσα εκδηλώσεων του Θεραπευτηρίου, έκοψαν τη Παρασκευή (27/1), τη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, οι εργαζόμενοι στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Λασιθίου. Παρόντες στην εκδήλωση, εκτός των εργαζομένων, ο Διοικητής Λευτέρης Μηλιός, πρώην διοικητές, ο αρχιμανδρίτης Γεώργιος Μαρνέλλος, εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη Πέτρας, ο Σύλλογος Φίλων του Θεραπευτηρίου, καθώς και φίλοι των εργαζομένων. Μηνύματα απέστειλαν οι βουλευτές και προσκαλεσμένοι που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Σοφία Αθουσάκη, ευχαρίστησε όσους τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση.  “Έχουμε περίσσεια αγάπης και συναισθημάτων και αυτό ΘΧΠΛ πίταφαίνεται στη πορεία του θεραπευτηρίου στο χρόνο. Οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι, ελπίζοντας να πάρουμε μια ανάσα, ευχόμαστε το 2012 να είναι καλύτερο από το 2011, υγεία σε όλους για να αντιμετωπίσουμε αυτά που παλεύουμε“, είπε.

Στη συνέχεια έγινε κλήρωση κάποιων δώρων προς τους εργαζόμενους και η εκδήλωση έκλεισε με κέρασμα προς όσους βρέθηκαν εκεί.

Η πρόεδρος των εργαζομένων ευχαριστεί:

{youtube}1J52OGY7axQ{/youtube}

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: