Επιμελητήριο ΛασιθίουΤο Επιμελητήριο Λασιθίου, ο Σύλλογος Λογιστών Φοροτεχνικών νομού Λασιθίου & το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: “Ενημέρωση για τις αλλαγές στον Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών. Το τοπίο που έχει διαμορφωθεί από 1/1/2014 στο φορολογικό και ασφαλιστικό ποινολόγιο“.

Θα τοποθετηθούν οι φορείς, θα κληθούν οι Βουλευτές του νομού και θα υπάρξει ψήφισμα και προτάσεις αντίδρασης σε επόμενα στάδια. Ακόμα θα γίνουν εισηγήσεις εκ μέρους του Συλλόγου Λογιστών από τα μέλη του κους Κων/νο Χριστουλάκη και Γιώργο Στάμο.

Η εκδήλωση έχει σκοπό την ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου για τις πρόσφατες φορολογικές αλλαγές και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με το νέο ποινολόγιο. Παράλληλα στόχος της εκδήλωσης είναι ο συντονισμός της δράσης των φορέων που συνδιοργανώνουν την εκδήλωση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18.30 στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο (Ι. Κουνδούρου 17).

Καλούμε όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη μας να παραβρεθούν.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos