Στάδιο Το Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Η.Χ.Α.Ι. του δήμου Ιεράπετρας θα απονείμει κύπελλο και μετάλλια στον «Ο.Φ.Ι.»τιμώντας τον για την κατάκτηση του περιφερειαού πρωταθλήματος ομίλου Κρήτης, την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία Ελλάδος και την κατάκτηση του κυπέλλου Λασιθίου.
 
Η απονομή θα γίνει πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο «Πέτρος Βουζουνεράκης» το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου μεταξύ των ομάδων «Ο.Φ.Ι. – Εργοτέλης».
 
Επίσης θα απονείμει τιμητική πλακέτα στον «Εργοτέλη» για την άνοδο του στην Α΄θνική κατηγορία Ελλάδος.
 
Στο μεταξύ το Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Η.Χ.Α.Ι. του δήμου Ιεράπετρας στα πλαίσια των αθλητικών εκδηλώσεων «Αθλητικό Καλοκαίρι 2006», διοργάνωσε (27.8) τον παραδοσιακό αγώνα ποδοσφαίρου – παλαιμάχων Πάνω Μερά – Κάτω Μερά στο Μισεδάκειο» Δημοτικό αθλητικό κέντρο.
 
Το παρών έδωσαν πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, αγωνίστηκαν με πάθος και έφεραν στη μνήμη όλων όσων παρακολούθησαν τον αγώνα, όμορφες στιγμές του παρελθόντος.
 
Ο αγώνας έληξε με νίκη της Πάνω Μεράς (5-3). Τα γκολ πέτυχαν για την Κάτω Μερά ο Α. Τσατάλης (2) και ο Ι. Χαλεπάκης, ενώ για την Πάνω Μερά οι Γ. Μπουρλάκης, Ι. Καρτσάκης, Κ. Μεταξάκης, Ν. Καράσαββας και Μ. Σαμπροβαλάκης. Διαιτητής του αγώνα ο Γ. Καραλάκης του Σ..Δ.Π. Λασιθίου.
 
Απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους παλαίμαχους από τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Δ.Η.Χ.Α.Ι. κ. Δ. Σκύβαλο, ο οποίος τους ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή τους, τους ευχήθηκε υγεία και καλή αντάμωση.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 
Πάνω Μερά
Ν. Τσαγκαράκης, Ι. Χρυσουλάκης, Σ. Χαλέπης, Γ. Μπουρλάκης, Ι. Καρτσάκης, Κ. Μεταξάκης, Ν. Καράσαββας, Μ. Σαμπροβαλάκης, Δ. Τσαγκαράκης, Εμμ. Σγουρός, Γ. Καλύβας, Αθ. Καρβούνης, Μ. Γαλυμιτάκης, Δ. Γκιτζένας.
 
Κάτω Μερά
Α. Τσατάλης, Ι. Χαλεπάκης, Ι. Χαλέπης, Δ. Χαλέπης, Δ. Σκύβαλος, Γ. Παπαγεωργίου, Μ. Παπαγεωργίου, Ν. Αγγελάκης, Εμμ. Γεωργινές, Ευαγ. Παπακωνσταντής, Ν. Κουφουδάκης, Χ. Ρουμπάκης, Ευαγ. Διαμαντάκης, Μαρκ. Παπαδάκης, Π. Παπαδάκης.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: