από τη σύσκεωη, ο νομάρχης, διοικητές νοσοκομείων και ο υποδιοικητής της Υ.Π.Ε.Σύσκεψη με θέμα τη βελτίωση της λειτουργίας των νοσοκομείων Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λασιθίου. Η σύσκεψη έγινε όπως είχε ανακοινώσει παλαιότερα ο Νομάρχης κ. Σήφης Αναστασάκης με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών των νοσοκομείων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Γιώργος Δελημπαλταδάκης, οι Διοικητές των Νοσοκομείων Αγίου Νικολάου κ. Αλέξανδρος Μαυρικάκης και Ιεράπετρας κ. Λευτέρης Λαπιδάκης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Αλεξομανωλάκης καθώς και οι πρόεδροι των δύο επιστημονικών συμβουλίων των Νοσοκομείων κ. Γεώργιος Μαυρικάκης και Ανδρέας Μαμαντόπουλος αντίστοιχα.

«Στόχος μας είναι να λειτουργήσουν καλύτερα τα νοσοκομεία και να προσφέρουν τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που πρέπει στους πολίτες. Θα απευθυνθούμε στο Υπουργείο και θα ζητήσουμε έγκαιρα να εγκριθεί πίστωση που απαιτείται για τη συμπλήρωση των έργων στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου για να μπορέσει επιτέλους να λειτουργήσει ολοκληρωμένα το νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας καταγράφονται πολλαπλά προβλήματα την τελευταία πενταετία που φανερώνουν ότι υπάρχει μια φθίνουσα πορεία με συνεχή μείωση των ημερών νοσηλείας. Στόχος είναι να αντιστραφεί η υπάρχουσα κατάσταση δεδομένου ότι εξυπηρετεί παρά πολύ κόσμο στη νότια πλευρά του νομού», δήλωσε ο Νομάρχης.

Επίσης, προγραμματίζεται να γίνει σύσκεψη με τα θέματα και των δύο άλλων νοσοκομείων του νομού.

Από τη Νομαρχία Λασιθίου

 

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: