τέλη κυκλοφορίαςΈνας ακόμα τρόπος να προστατέψουμε τα δίκαιά μας από τον εχθρό που κατοικοεδρεύει εντός των τειχών (κυβέρνηση – εντεταλμένοι της τρόικας):

Επεκτείνουμε την άρνηση πληρωμών στα ληστρικά μέτρα που ψηφίζουν ερήμην μας και εις βάρος της ίδιας της ζωής μας. Προτάσσουμε το δίκαιο των αιτημάτων μας και ταυτόχρονα ενημερώνουμε τα αδέλφια μας που εργάζονται στις ΔΟΥ ότι οφείλουν να εξετάσουν και για τον εαυτό τους την δήλωσή μας.
Η πρόταση κατάθεσης 1 ευρώ σε παράβολο του ελληνικού δημοσίου που προμηθευόμαστε από το ταμείο της ΔΟΥ, γίνεται με το έγγραφο που συνέταξαν και κατέθεσαν από το 2011 πολίτες της Κέρκυρας και του Αγρινίου και συνεχίζεται χωρίς κάποια οργάνωση αλλά αυθόρμητα με το αιτιολογικό της αδικίας και την αδυναμία καταβολής. Αντί λοιπόν να παραδώσετε τις πινακίδες σας επειδή αδυνατείτε να καταβάλετε προκαταβολικά τα υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας, εξετάστε την εναλλακτική λύση που προτείνεται πιο κάτω.

Εκτυπώστε την δήλωση, επισυνάψτε το παράβολο του 1 ευρώ όπου έχετε συμπληρώσει τα στοιχεία σας και τον αρ.κυκλ. του αυτοκινήτου σας, βγάλτε φωτοτυπία και πάτε στον προϊστάμενο της ΔΟΥ για να “χρεώσει” την δήλωση στο τμήμα αυτοκινήτων. Περνάτε μετά από το τμήμα πρωτοκόλλου όπου μπαίνει αριθμός πρωτοκόλλου στην δήλωση (και στο πρωτότυπο και στο αντίγραφο που θα κρατήσετε εσείς). Αφήνετε το πρωτότυπο στο τμήμα πρωτοκόλλου ή στο τμήμα αυτοκινήτων και κρατάτε το αντίγραφο στο αυτοκίνητο.

* Θα ακολουθήσουν σε νέα ανάρτηση οδηγίες για την περίπτωση ελέγχου από την Τροχαία.

*Την Δευτερα 23/12/2013 το πρωί και ώρα 10:00 εξω από την β ΔΟΥ Ηρακλειου στην Κνωσού θα είναι το πρώτο ραντεβού μας για να καταθέσουμε μαζικά την αίτηση-δήλωση για τα τέλη κυκλοφορίας του 2014 …αλλά και μέχρι την Τετάρτη θα είναι δυο άτομα με αιτήσεις για τους ενδιαφερόμενους, από τις 10 έως τις 12 το μεσημέρι. Τηλ επικοινωνίας 6948080243 και 6947742305.  …

Στο link που ακολουθεί θα βρείτε την αίτηση και τις οδηγίες κατάθεσης για τα τέλη κυκλοφορίας με ένα (1) ευρώ.
https://app.box.com/s/7otq1mr2uzrqbuwr6wnt
Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: