Λαϊκή στάση πληρωμώνΆλλη μία παρέμβαση της Λ.Σ.Π. πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη (19/6) στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου.

Πιστοί στο τακτικό μας ραντεβού,παρεβρεθήκαμε για άλλη μία φορά,προσπαθώντας να αποτρέψουμε τον πληστειριασμό ιδιωτικών περιουσιών από τις τράπεζες.
Παρούσα και πάλι αστυνομική δύναμη,με αντιπροσωπεία μιας διμοιρίας ΜΑΤ, όπως άλλωστε γίνεται σε κάθε μας παρέμβαση.

Στην προσπάθειά μας να εισέλθουμε εντός του κτηρίου,βρήκαμε αντίσταση εκ μέρους τους, κατόπιν εντολών που τους είχε δοθεί από την δικαστική υπάλληλο και τις συμβολαιογράφους!

Υπήρξε ένταση σε φραστικό επίπεδο,καθώς χωρίς λόγο μας απαγόρευσαν και πάλι την είσοδο σε δημόσιο κτίριο,και μάλιστα χωρίς καμία νομική υπόσταση,καθώς ούτε αρνηθήκαμε να δώσουμε τα στοιχεία μας,ούτε προβήκαμε σε πράξεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ύποπτες και επίφοβες για τυχόν επεισόδια.

Παραμείναμε στον χώρο,μέχρι και που ολοκληρώθηκε η διαδικασία,που και αυτή την φορά είχε αίσια έκβαση,καθώς δεν εμφανίστηκαν καν τραπεζικοί εκπρόσωποι,για να διεκδικήσουν κάποιο από τα δύο ακίνητα που ήταν σε πλειστηριασμό.

Ακολούθησε επιτόπου μικρή διάρκειας συνέλευση,όπου τέθηκαν προβληματισμοί για το πώς πρέπει πλέον να  ενεργοποιήσουμε περισσότερο κόσμο,που θα στηρίξει την δράση της Λ.Σ.Π. και θα ενδυναμώσει την παρουσία μας.

Αποχωρώντας,ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη Τετάρτη 26/6 και ώρα 15:15 και πάλι έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου.

-Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συνελεύσεις των γειτονιών, τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου να συζητήσουν το ζήτημα και να αποφασίσουν τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο κίνημα της στάσης πληρωμών.

 

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ-ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!

ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΕΕ, ΔΝΤ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΜΕ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/6/13 και ώρα 15:15 ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!!!

ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΪΚΑΣ-ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!!!!

Την προσπάθεια στηρίζουν συλλογικότητες, επιτροπές, συνελεύσεις, σωματεία από το Ηράκλειο και την υπόλοιπη Ελλάδα.

{youtube}3pabkPOCxB8{/youtube}

Print Friendly, PDF & Email

Από manos