εισαγωγή νερούΕίναι προφανές πως με την από 9-7-2012 επιστολή του για τα δίκτυα και τις δεξαμενές ύδρευσης του Δήμου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, επιχειρεί να δημιουργήσει εντυπώσεις στην κοινή γνώμη.

Κινδυνολογώντας και χωρίς πριν να ρωτήσει και να μάθει για τα πραγματικά δεδομένα, φτάνει σε αυθαίρετα συμπεράσματα.

 

Προφανώς δεν κατανοεί πως προχωρεί, σε μια χωρίς λόγο, δυσφήμιση του τόπου, μεσούσης της τουριστικής περιόδου, κινούμενος μόνο από την διαρκή παρόρμησή του να βρει θέματα για να κατηγορεί την Δημοτική Αρχή.

Η πρακτική αυτή είναι το τελευταίο πράγμα που μας απασχολεί. Ως Δημοτική Αρχή θα επιμείνουμε στο μείζον, που είναι η ενημέρωση του κόσμου.

Η καλή ποιότητα του νερού  αποδεικνύεται από τις αναλύσεις νερού για τις οποίες αναφερόσαστε παρακάτω.

Ο Δήμος Ιεράπετρας γνωρίζει τα προβλήματα που προέρχονται από την παλαιότητα των εξωτερικών δικτύων  και των δεξαμενών και αγωνίζεται καθημερινά να βελτιώσει την κατάσταση. Το θέμα είναι γνωστό άλλωστε και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Όπως γνωρίζουν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι με πρόγραμμα που υλοποιούμε, μεταξύ των έργων που προτάξαμε ως έργα πρώτης προτεραιότητας ήταν η προστασία των πηγών και η βελτίωση των δεξαμενών.

Το έργο αξίας 50.000 ευρώ έχει ήδη συμβασιοποιηθεί και αποσκοπεί στο να αντιμετωπίσει τα προβλήματα αυτά ( ελλιπείς περιφράξεις , μονώσεις κλπ.) της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων που για πρώτη φορά αντιμετωπίζονται συνολικά για το Δήμο.

Μετά από τον συνεχή καθαρισμό των δεξαμενών και την αποκατάσταση ορισμένων τμημάτων αγωγών έχει βελτιωθεί και η ποσότητα και η ποιότητα του νερού στο Δήμο Ιεράπετρας.

Όσον αφορά τις αμφιβολίες σχετικά με την ποιότητα του νερού δημοσιοποιούμε τις αναλύσεις νερού που πιστοποιούν την άριστη ποιότητα του νερού που πίνουμε.

Η Δημοτική Αρχή δεν αποκρύπτει τίποτα και ενδεικτικά σας αποστέλλουμε τα αποτελέσματα των αναλύσεων που έχουν γίνει.

αποτελέσματα αναλύσων

από τον Δήμο Ιεράπετρας

Διαβάστε επίσης:
Τι συμβαίνει με τα νερά της Ιεράπετρας;

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: