ψηφορία συμφωνίας για το θέμα του festival«Ρυθμός» είναι το θέμα του 7ου Πανελλήνιου καλλιτεχνικού διαγωνισμού Επαφή/Touch 2009 που δίνει την ευκαιρία σε ζωγράφους, γλύπτες, φωτογράφους και κάθε άλλου είδους εικαστικούς δημιουργούς να προβάλλουν την δουλειά τους, στις αίθουσες της Δημοτικής Πινακοθήκης του Δήμου Αγίου Νικολάου.
Ο Καλλιτεχνικός Διαγωνισμός TOUCH 2009 διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Αγίου Νικολάου και είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού. Τα έργα θα εκτεθούν  από τις 11 έως τις 25 Σεπτεμβρίου και Θα απονεμηθούν τρία χρηματικά βραβεία εκ των οποίων το 1ο βραβείο θα διακριθεί ως το καλύτερο έργο ζωγραφικής ή γλυπτικής, το 2ο βραβείο, ως το καλύτερο έργο ζωγραφικής και το 3ο βραβείο, ως το καλύτερο έργο γλυπτικής.

Διαγωνισμός Ασπρόμαυρης Φωτογραφίας
Στα πλαίσια του 7ου Καλλιτεχνικού διαγωνισμού TOUCH 2009 θα διοργανωθεί για πρώτη φορά φέτος «διαγωνισμός καλλιτεχνικής ασπρόμαυρης φωτογραφίας» με το ίδιο θέμα «Ρυθμός» σε συνεργασία με την Φωτογραφική Ομάδα Αγίου Νικολάου.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου θα ανακοινώσει προσεχώς περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για τον Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό Touch 2009.

Από τον Δήμο Αγίου Νικολάου

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: