ο υπουργός υποδομών μεταφορών και δικτύων Χρήστος Σπίρτης, άξιος συνεχιστής του έργου των προκατόχων του ΠΑΣΟΚΩΝ και ΝΔ...
ο υπουργός υποδομών μεταφορών και δικτύων Χρήστος Σπίρτης, άξιος συνεχιστής του έργου των προκατόχων του ΠΑΣΟΚΩΝ και ΝΔ…

Τελικά σ’ αυτή τη χώρα, η παρανομία, ο τσαμπουκάς, η μαγκιά, δικαιώνονται. Εδώ και χρόνια, διάφοροι “συνάδελφοι” από άλλα σημεία της Κρήτης, που πάντοτε βρισκόταν με τη πλευρά του νικητή των εκάστοτε εκλογών, γέμισαν το τόπο αναμεταδότες, σε όποια συχνότητα γούσταραν, προκαλούσαν παρεμβολές, προξενούσαν ζημιές σε μηχανήματα εκπομπής άλλων σταθμών στα βουνά του νομού Λασιθίου, η Ε.Ε.Τ.Τ., κυνηγούσε όλους τους άλλους, εκτός από αυτούς.

Εμείς, είμαστε αναγκασμένοι να λειτουργούμε πομπούς στην ίδια συχνότητα, παρεμβάλλοντας τον εαυτό μας, οι κύριοι αυτοί όποια συχνότητα θέλουν. Η αυστηρότητα της Ε.Ε.Τ.Τ. εξαντλείται για παράδειγμα στη δήμευση των μηχανημάτων εκπομπής της Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας, σε Καπίστρι, Ετιανή κεφάλα και μονή Τοπλού, αγνοώντας την ύπαρξη των σχετικών εγγράφων σχεδόν εικοσαετίας, ενώ κάποιοι άλλοι εδώ και πολλά χρόνια παραμένουν στο απυρόβλητο, τόσο της επιτροπής, όσο και της δικαιοσύνης.

Ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, με διευκρινιστική εγκύκλιο σχετικά με την εφαρμογή του άρθρου 65 του ν. 4155/2013 περί δευτερευουσών θέσεων εκπομπής ραδιοφωνικών σταθμών, αντικαθιστά την λέξη “νομός” με τη λέξη “διοικητική περιφέρεια” ανοίγοντας το δρόμο να πλακώσουν όποιοι θέλουν, όπου θέλουν μέσα στη Κρήτη, επιτείνοντας το χάος που έχει προσπαθήσει να βάλει σε τάξη τα τελευταία χρόνια η Ε.Ε.Τ.Τ..

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε κάποιους που κατέλαβαν αυθαίρετα συχνότητες δίπλα στη δική μας που έχουμε με απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών από το 1988, με αποτέλεσμα παρεμβολή σε διάφορα σημεία του νομού Λασιθίου. Εάν το χάος, συνεχιστεί και χειροτερέψει ποιος θα εμποδίσει τους διάφορους μεγαλόσχημους μουστερήδες του ραδιοφώνου να πέσουν και πάνω μας;;;;

Άριστα κύριε Σπίρτζη! Άξιος ο μισθός σας ….. μετά από 30 σχεδόν χρόνια ραδιοτηλεοπτικού χάους, συνεχίζεται το θεάρεστο έργο των προκατόχων σας Πασόκων και Νεοδημοκρατών, άλλωστε από το Πα.Σο.Κ. προέρχεστε …… Μη χαλάσετε τη πιάτσα δηλ. ….!!!!

Διαβάστε τη σχετική διευκρινιστική εγκύκλιο

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Η θέση σας, χρήσιμη !!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.