κάλεσμα απ’ το Χριστό των ψαράδων να γίνουν «αλιείς ανθρώπων», προκειμένου να τους οδηγήσουν στη σωτηρία
κάλεσμα απ’ το Χριστό των ψαράδων να γίνουν «αλιείς ανθρώπων», προκειμένου να τους οδηγήσουν στη σωτηρία

Στο Πανεπιστήμιο, αστειευόμενοι, πειράζαμε  τους μαύρους συμφοιτητές μας, λέγοντάς τους «κανιβάλους». Κι εκείνοι μας αποκρίνονταν: «Εμείς τρώγαμε τους ανθρώπους, γιατί πεινούσαμε, ενώ εσείς οι λευκοί σκοτώνετε από διαστροφή θανατολαγνείας».

Γεγονός, που επαληθεύεται και στη διαχρονική, αλλά ιδιαίτερα στην τωρινή συγκυρία της κατάμαυρης των λευκών ιστορίας. Που σημαίνει ότι κανιβαλισμός, πέρα απ’ την κυριολεκτική ανθρωποφαγία, είναι πολύ περισσότερο η γενοκτονία ολάκερων λαών, στο βωμό της οικονομικής  και της κυριαρχικής βουλιμίας. Με πάμπολλα βέβαια παραδείγματα, αλλά με ιδιαίτερα χαρακτηριστικό, στην τωρινή συγκυρία, την περίπτωση μας. Κατά την οποία μας έχουν επιλέξει, προκειμένου να μας εξοντώσουν ως λαό  και να υποδουλώσουν την πατρίδα μας στα σκοτεινά και σατανικά σχέδιά τους.

Οπότε οι, λεγόμενοι, «εταίροι» μας λειτουργούν απροκάλυπτα ως εταιρία δολοφόνων και προχωρούν απτόητοι στην εκτέλεση του δολοφονικού τους σχεδίου. Δεδομένου ότι ναρκοθετούν συστηματικά οποιαδήποτε προσπάθεια θα μπορούσε να οδηγήσει στη βελτίωση των συνθηκών της ζωής μας. Και προωθούν όλα εκείνα τα μέτρα και τις μεθοδεύσεις, που οδηγούν ολοένα και περισσότερο στην καταστροφή μας. Και μπορεί να διατείνονται ότι με όλα αυτά θέλουν να μας προσφέρουν χείρα βοηθείας, αλλά η πραγματικότητα φωνάζει ότι μας χτυπούν αδιάκοπα, όχι μόνο πισώπλατα, αλλά και κατάστηθα με τη μάχαιρα της δολοφονίας.

Παρόλα όμως αυτά εμείς αφελώς αναρωτιόμαστε και ρωτάμε: Γιατί  άραγε να χρησιμοποιήσουν για μας αυτή την ιδιαίτερα ατιμωτική συνταγή δολοφονίας; Δεν είμαστε εμείς, που δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού σε ολάκερη την ανθρωπότητα! Δεν είμαστε εμείς, που άγρυπνοι εδώ στο σταυροδρόμι των λαών αντιστεκόμαστε απ’ τ’ αρχαία χρόνια μέχρι και σήμερα στις βάρβαρες ορδές άλλοτε της Ανατολής και άλλοτε της Δύσης! Ή μήπως εμείς αποτελούμε κάποια υπερδύναμη, που θέτει σε κίνδυνο την παγκόσμια κυριαρχία τους, όπως η Κίνα ή η Ρωσία, για παράδειγμα;

Και η απάντηση είναι απλή: Μας πολεμούν επειδή ακριβώς αυτά που εμείς θεωρούμε προνομιακά στοιχεία του λαού μας είναι, με βάση το δικό τους αξιακό κώδικα, τα πλέον θανάσιμα εγκλήματα. Γι’ αυτούς το ότι αντισταθήκαμε στη βαρβαρότητα και δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού στην ανθρωπότητα αποτελεί ασυγχώρητο έγκλημα. Γιατί ο πολιτισμός μας είναι ένα από τα πλέον  οδυνηρά καρφιά στο σάπιο κορμί της δικής τους βαρβαρότητας. Ο δικός μας πολιτισμός είναι ανθρώπινος, σε αντίθεση με το δικό τους που είναι η ίδια η ενσάρκωση του Αντιχρίστου επί της Γης. Και αποτελούμε γι’ αυτούς, παρά τη μικρή γεωγραφική μας έκταση, όσο κι αν φαίνεται εξωπραγματικό, επικίνδυνη πολιτισμική υπερδύναμη. Αντιστρόφως ανάλογη προς τον πληθυσμό και την εδαφική έκταση της πατρίδας μας.

Ωστόσο εμείς, κλείνοντας τα μάτια μας μπροστά σ’ αυτή την πραγματικότητα, επιμένουμε να  τους μιλούμε για την ανθρωπιστική κρίση, που έχουν δημιουργήσει σε βάρος μας. Γιατί νομίζουμε ότι θα τους ευαισθητοποιήσουμε. Έτσι ώστε ν’ αλλάξουν και  ν’ αντικαταστήσουν τα δολοφονικά μέτρα της κατ’ ευφημισμόν λιτότητας με μέτρα ανάπτυξης, ευημερίας και προόδου. Όταν το μεγαλοφυέστερο εφεύρημά τους, προκειμένου να πραγματοποιήσουν το δολοφονικό τους σχέδιο  είναι ακριβώς η ανθρωπιστική κρίση, που γι’ αυτόν ακριβώς το σκοπό προκάλεσαν, με κινητήριο μοχλό την παγίδα της χρεοκρατίας. Για να μας θυμίζουν έτσι τους σωματέμπορους-νταβαντζήδες, οι οποίοι, προκειμένου να έχουν στο χέρι τις γυναίκες, που αφελώς εμπιστεύτηκαν την τύχη τους στα χέρια τους, φροντίζουν να τις δεσμεύουν με χρέος, που τους είναι αδύνατο να εξοφλήσουν. Πράγμα που κάνουν και οι τοκογλύφοι, αλλά και οι ντόπιοι νταβαντζήδες σε βάρος μας! Προκειμένου να υποδουλώσουν εμάς  και την πατρίδα μας στην καταθλιπτική ομηρία του αδιέξοδου χρέους…

Δεν θέλουν-λένε οι «εταίροι» μας-το grexit. Την έξοδο, δηλαδή, της Ελλάδας από την ευρωζώνη και το ευρώ. Ναι, αλλά η πραγματικότητα και τα μέτρα, που προτείνουν για την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη φωνάζουν ότι η απώτερη επιδίωξή τους είναι η με κάθε τρόπο έξοδος και εξαφάνιση του ελληνισμού απ’ τα παγκόσμια δρώμενα και η αμετάκλητη απόρριψή του στη χωματερή της ιστορίας. Και φαίνεται ολοένα και περισσότερο να έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν ότι η έξοδός μας από το ευρώ και η επιστροφή μας στην τόσο περιφρονημένη και  λοιδορούμενη δραχμούλα είναι η μόνη οδός σωτηρίας για την επιβίωσή μας ως λαού και ως έθνους. Και τόσο περισσότερο αυτό φαίνεται αληθινό, όσο περισσότερο οι διεθνείς οικονομικοί κανίβαλοι και τρομοκράτες και οι εδώ πεμπτοφαλαγγίτες εκπρόσωποί τους παρουσιάζουν  την έξοδό μας αυτή ως καταστροφή. Δεδομένου ότι  οτιδήποτε, κατά κανόνα, μέχρι τώρα, μας το έχουν παρουσιάσει ως καταστροφή αποδεικνύεται ότι μάλλον είναι η σωτηρία μας.  Και αντίστροφα ο, τι αυτοί παρουσιάζουν ως σωτηρία η πραγματικότητα που ζούμε φωνάζει ότι είναι ο όλεθρός μας. Πράγμα που επιβεβαιώνεται άλλωστε απ’ την όλη μέχρι τώρα στάση τους και συμπεριφορά.

Και αυτόν τον προσανατολισμό φαίνεται να μας δίνει και το Ευαγγέλιο: Η ευαγγελική, για παράδειγμα, περικοπή της σημερινής Κυριακής (Ματθαίου: δ, 18-23) μας μιλάει για την κλήση απ’ το Χριστό των ψαράδων να γίνουν «αλιείς ανθρώπων», προκειμένου να τους οδηγήσουν στη σωτηρία. Και είναι καιρός να αναρωτηθούμε μήπως η πρόσκληση αυτή είναι οδοδείκτης και για τη σωτηρία τη δική μας, αλλά και πολλών άλλων συνανθρώπων μας. Κι, όχι μόνο  για την αιώνια, αλλά  και την εδώ και τώρα επίγεια ζωή μας. Δεδομένου ότι οι αδηφάγοι τοκογλύφοι και οι κατά τόπους λακέδες της παγκοσμιοποίησης, όχι μόνο εμάς, αλλά και τους περισσότερους λαούς της Γής έχουν  εγκλωβίσει στα σατανικά δίχτυα της αδιέξοδης χρεοκρατίας!…

παπα-Ηλίας

https://papailiasyfantis.wordpress.com
e mail: papailias6391@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Η θέση σας, χρήσιμη !!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.