ομάδα από τη Νεάπολη, έθεσε το θέμα στον βουλευτή Κ. Δερμιτζάκη πριν την εκδήλωση του Συ.Ριζ.Α. στη λίμνη Αγ.  Νικολάου, το βράδυ του Σαββάτου, 30/5/2015
ομάδα από τη Νεάπολη, έθεσε το θέμα στον βουλευτή Κ. Δερμιτζάκη πριν την εκδήλωση του Συ.Ριζ.Α. στη λίμνη Αγ. Νικολάου, το βράδυ του Σαββάτου, 30/5/2015

Μετά την αποδοχή της παραίτησης της Κας Λίας Μοσχοβιτάκη από τη θέση της Υποδιοικήτριας του Διαλυνάκειου Νοσοκομείου Νεάπολης, ο ΣΥΡΙΖΑ Επάνω Μεραμπέλλου απευθύνει ερώτημα στο Υπουργείο Υγείας σχετικά με το κενό διοίκησης που δημιουργείται.

  • Ζητούμε από τον Υπουργό Υγείας να διευκρινίσει στην τοπική κοινωνία αν η αποδοχή της παραίτησης της Υποδιοικήτριας επιταχύνθηκε κατόπιν παρότρυνσης του ΔΥΠΕάρχη, κ. Ηγουμενίδη, με στόχο την εξασφάλιση της συνεργασίας τους σε ανώτερο επίπεδο, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την 21η Μάη 2015 στο Διαλυνάκειο Νοσοκομείο Νεάπολης.
  • Λόγω της άρνησης της κ. Μοσχοβιτάκη να αναλάβει την αναβαθμισμένη θέση συμβούλου που της προτάθηκε από τον ΔΥΠΕάρχη, ζητούμε την επανατοποθέτησή της προς αποφυγήν κενού διοίκησης και πιθανών δυσλειτουργιών που μπορεί να προκύψουν από αυτό, μέχρι το υπουργείο να είναι έτοιμο να παρουσιάσει το νέο μοντέλο διοίκησης των νοσοκομείων μας και επιλογής των διοικητών τους.

Ο. Μ. ΣΥΡΙΖΑ

Επάνω Μεραμπέλλου

Διαβάστε σχετικά:
Θα … για τα νοσοκομεία και το κέντρο Αποκατάστασης

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Η θέση σας, χρήσιμη !!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.