Αναπτυξιακή Λασιθίου, κάνω τη δουλειά μου και όποτε θέλω πληρώνω ….
Όλα τα παραπάνω και άλλα, βγάζουν το συμπέρασμα ότι, κάποιοι απλά κάνουν τη δουλειά τους

….αν πληρώνω

Έχει πλέον παραγίνει. Ο τρόπος αντιμετώπισης των επαγγελματιών που συνεργάζονται με την Αναπτυξιακή Λασιθίου, δημιουργεί ερωτηματικά:

Δεν μπορούν οι ιθύνοντες να προγραμματίσουν τα θέματα που χειρίζονται για να μην δημιουργούν προβλήματα στους συνεργάτες τους; Πως το καταφέρνουν άλλες αναπτυξιακές;

Πρόσφατο παράδειγμα: μετάδοση μηνυμάτων ενημέρωσης για τρέχον ευρωπαϊκό πρόγραμμα, η οποία μετάδοση ολοκληρώθηκε και εκδόθηκαν τα σχετικά τιμολόγια.

Το πότε θα πληρωθούν τώρα είναι ένα θέμα. Διότι το Υπουργείο, λένε, δεν στέλνει κονδύλια και σε κάποιες περιπτώσεις η αποπληρωμή πέρασε τους 6 μήνες.

Έχουμε στη διάθεση μας πληροφορίες για απλήρωτα τιμολόγια χρόνων. (ονόματα, ποσά).

Το εξοργιστικό έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του προσωπικού της Αναπτυξιακής Λασιθίου, όταν ερωτούνται για τη πληρωμή των τιμολογίων και ανεβάζουν …. πίεση και τόνο φωνής ….. προφανώς θεωρούν εαυτούς υπεράνω όποιου ελέγχου.

Πλέον αχαρακτήριστο όμως αποτελεί το γεγονός της ασέβειας που επιδεικνύει η Αναπτυξιακή στα μέσα ενημέρωσης, από τα οποία έχει την απαίτηση να περνά τις ανακοινώσεις της αδιαφορώντας για το γεγονός ότι τους οφείλει.

Αλλά και ο δήμος οροπεδίου Λασιθίου, ο δήμαρχος του οποίου είναι ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Λασιθίου, κατέχει καθυστερημένα τιμολόγια προμηθευτών του για χρόνια. Αποτέλεσμα, απρόθυμοι επαγγελματίες να συνεργαστούν με τον δήμο

Όλα τα παραπάνω και άλλα, βγάζουν το συμπέρασμα ότι, κάποιοι απλά κάνουν τη δουλειά τους και όποτε θέλουν πληρώνουν …. αν θέλουν !!! Αλλά η δουλειά τους και η καλή έξωθεν εικόνα τους, έχει εδραιωθεί στις πλάτες ανθρώπων που ούτε υποχρέωση τους έχουν, ούτε μπορούν να αντέξουν…..

……προφανώς το τελευταίο δεν τους απασχολεί !!!!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos