η ελιά τη γλύτωσε λόγω της ταχύτητας της πυροσβεστικής, ενώ δύο αυτοκίνητα κάηκαν ...
η ελιά τη γλύτωσε λόγω της ταχύτητας της πυροσβεστικής, ενώ δύο αυτοκίνητα κάηκαν …

Ο χώρος όπου τώρα ανήκει στον δήμο Αγίου Νικολάου, ο ελαιώνας που έγινε χώρος στάθμευσης με έναν τρόπο που ανέβασε τη μέση θερμοκρασία της περιοχής και σκονίζει τους πάντες και τα πάντα, εσχάτως απέκτησε ΚΑΙ προβλήματα ασφάλειας. Βούλγαρος θέλοντας να εκδικηθεί την πρώην του, της έκαψε το αυτοκίνητο. Μαζί του κάηκε και διπλανό κάποιου έξω από τη κόντρα αυτή ….. αλλά δεν είναι μόνο τούτα τα συμβάντα.

Μας έχουν αναφερθεί κλοπές μπαταριών, φαναριών, ακόμα και εξαρτημάτων αυτοκινήτων, όχι μόνο από τα εγκαταλελειμμένα, αλλά και από καινούργια. Τη νύχτα η κάτω πλευρά της Επιμενίδου, κοντά στο τρίγωνο, και στο “παλιό γήπεδο” όπως ήταν γνωστό, στη κυριολεξία φαντάσει ! Πεδίον ελεύθερον για όποια φαεινή ιδέα κατεβεί στο κεφάλι οποιουδήποτε.

Έχουμε μεταφέρει πολλές φορές το πρόβλημα στους ιθύνοντες του δήμου Αγίου Νικολάου. Η απάντηση: “και τι θες; να βάλουμε σεκιουριτάδες;

Υ.Γ.
Ευτυχώς που η πυροσβεστική έδρασε τάχιστα. Δεν πρόλαβε τα δύο αυτοκίνητα, αλλά εμπόδισε την εξάπλωση της φωτιάς που θα είχε καταστροφικά αποτελέσματα στη περιοχή εάν έπαιρνε διαστάσεις. Λίγο πιο κει, βρισκόταν αυτοκίνητο συνεργείου του δήμου με γεννήτριες και καύσιμα, αλλά και ο ελαιώνας είχε εκείνη την ώρα τουλάχιστον 100 αυτοκίνητα !!!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos