Δήλωση Πλακιωτάκη μετά τη σύσκεψη για ΒΟΑΚ
ο βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης

Το συμπέρασμα που αποκόμισα από τη σύσκεψη με τη συμμετοχή των Βουλευτών και των Δημάρχων του Νομού Λασιθίου, με την Αντιπεριφερειάρχη κα. Πετράκη, και την Διοίκηση του ΟΑΚ

είναι ότι ο κ. Τσίπρας εκτός από αποτυχημένος Άγιος Βασίλης, είναι και ψευτο-Θόδωρος.

Ενώ κατά την τελευταία επίσκεψή του στο Λασίθι, ενημέρωσε τους τοπικούς φορείς και το λαό του Λασιθίου, ότι με δική του εντολή προχωρά στρατηγική μελέτη για την υλοποίηση των έργων υποδομής σε όλη την Κρήτη και διερευνά την εξασφάλιση πόρων για την υλοποίησή τους, σήμερα με έκπληξή μας, ενημερωθήκαμε ότι έχει δοθεί εντολή στην Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης, για την σύνταξη προκαταρκτική μελέτης που αφορά μόνο τον οδικό άξονα Χανιά-Ηράκλειο.

Ο σχεδιασμός αυτός, για ακόμη μια φορά αγνοεί επιδεικτικά τις ανάγκες και προτεραιότητες του Νομού Λασιθίου καταδικάζοντάς τον στην απομόνωση και αποτελεί, τον πλήρη εμπαιγμό των Λασιθιωτών.

Τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές καταδεικνύουν το πολιτικό πρόβλημα που υπάρχει στην χώρα μας και επιβεβαιώνει περίτρανα, το γιατί έχει κολλήσει η διαπραγμάτευση με τους δανειστές της χώρας και γιατί, τον κ. Τσίπρα δεν τον παίρνει κανείς στα σοβαρά στην Ευρώπη.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos