Δύο φωτογραφίες  την ίδια στιγμή!
εργασίες στη παραλία της Άμμου για το Beach Volley

Η πρώτη αφορά το κλείσιμο και την προετοιμασία της παραλίας της Άμμου (στην καρδιά της τουριστικής σεζόν,) για την διεξαγωγή του beach volley. Μια  παραλία όπου απολαμβάνουν το μπάνιο τους  πολλοί δημότες της πόλης αλλά κυρίως  οι πελάτες των εναπομεινάντων ξενοδοχείων του παλαιού γηπέδου!

Η δεύτερη φωτογραφία αφορά τις εργασίες για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα του γηπέδου ακριβώς πίσω από την παραλία της Άμμου, όπου και θα μπορούσε να διεξαχθεί το πρωτάθλημα του beach volley ακριβώς δίπλα στην παραλία, σε συνθήκες σαφώς καλύτερες και ποιο άνετες  για αθλητές και θεατές  χωρίς να διαταραχτεί η ομαλή λειτουργία της παραλίας, αντιθέτως μάλιστα να αναβαθμιστεί.

Δεν μπορεί ο δήμος από την μια πλευρά να θέλει να διαφημίσει τον τόπο με μια διοργάνωση και από την άλλη να δυσφημεί την πόλη με το να δημιουργεί προβλήματα στους πελάτες των ξενοδοχείων γύρο από την παραλία, κλείνοντας την.

Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να διεξαχθεί αυτή η δράση στην παραλία της Άμμου, μήπως γιατί σε οποιαδήποτε άλλη παραλία δεν θα υπάρχει συμμετοχή του κόσμου; Αν ναι ποιο το όφελος αυτής της διοργάνωσης; Μια ελκυστική διοργάνωση μπορεί να διεξαχθεί σε οποιαδήποτε παραλία ακόμα και αυτή του Γαργαδόρου!

Δύο φωτογραφίες  την ίδια στιγμή!
εργασίες για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα

Δυστυχώς οι διοργανωτές όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση με τον τουρισμό  αλλά και δεν θέλουν να μάθουν!

Το αποτέλεσμα είναι τη χειρότερη σεζόν στην Κρήτη να την έχει ο τόπος μας, όπου για εμάς του τουρισμού ήταν αναμενόμενη και το  φωνάζαμε, για τους ιθύνοντες του τόπου είναι η συνέχιση των ίδιων λαθών. Λάθη που οδήγησαν ακόμα  και τα 80-90 κρουαζιερόπλοια του 2014 στα 20-30 το 2018……….!

Κύριοι του δήμου, μάλλον ένα πρώιμο καρναβάλι θα σώσει την σεζόν!

Θωμάς Τζανόπουλος

Τουριστικός Πράκτορας

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos