Elounda BayΤην προηγούμενη εβδομάδα δημοσιεύσαμε φωτογραφικό υλικό με την αλλοίωση της παράκτιας ακτογραμμής από την δημιουργία διπλού λιμανιού (δαγκάνες), από την Ελούντα Α.Ε.
Η σιωπηρή συνενοχή στο έργο έτρωμα από πλευράς δήμου, είναι δεδομένη και συνολική, όπως στοιχειοθετήσαμε στο προηγούμενο άρθρο….Δεν θεωρούσαμε όμως και δεδομένη την σιγή ιχθύος που ακολούθησε το άρθρο μας.
Εμείς για μερικούς ψήφους δεν μπήκαμε στο δημοτικό συμβούλιο ώστε να αποτελούμε πόλο αντίσταης «από μέσα».

Έχουμε όμως υποχρέωση να συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας για τις αυθαιρεσίες που πληγώνουν τη φύση την αισθητική και την αξιοπρέπειά μας. Βασικός μας σκοπός να εγείρουμε όλες τις συνειδήσεις που αντιστέκονται και δεν αποποιούνται ευθυνών διατυπώνοντας τη φράση «ωχ βρε αδερφέ, ας κάνουν ότι θέλουν, τσιμέντο να γίνει». Στα πλαίσια αυτά σήμερα σας δίνουμε άλλο ένα παράδειγμα φετινής εσοδείας. Πρόκειται για τις παραλιακές κατασκευές στο Ελούντα Μπέυ, προς την πλευρά των αλυκών όπου με την παρακάτω ωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα το ότι κάποιοι χρησιμοποιούν και τη θάλασσα και τον αιγιαλό, ως δυνητικό οικόπεδο….και δώστου τσιμέντο.

Elounda BayΦΩΤΟ 1-2
Αλήθεια…αφορούν κάποιους όλα αυτά; Τον Δήμο, τον εισαγγελέα, το λιμεναρχείο, την υπηρεσία ενάλιων αρχαιοτήτων, την Νομαρχία, ή απλά η Ελλάδα έχει προ καιρού μετατραπεί σε Μπανανία και εμείς δεν έχουμε πάρει χαμπάρι.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos