Ελλάς ώρα μηδέν, επιστροφή στην Τουρκοκρατία;

126 μήνες από την ημέρα της άνευ όρων παράδοσης της χώρας στη Γερμανία (Γεώργιος Α. Παπανδρέου/ στο Καστελόριζο), διαπιστώνουμε ότι, αν και πληρώθηκαν με το παραπάνω οι δόσεις στους τοκογλύφους, όχι μόνο το χρέος αυξήθηκε κατακόρυφα αλλά και οι παράπλευρες απώλειες που καταγράφηκαν σε νεκρούς, ανέργους, Έλληνες, που φυτοζωούν, Ελληνόπουλα, που πεινούν, μυαλά, που ξενιτεύονται και αξίες σε εδάφη και κυριαρχικά δικαιώματα, που χάθηκαν!

Γενίτσαροι, ως επι το πλείστον παιδιά και εγγόνια δοσιλόγων της κατοχής, 1941-44, κυβερνούν έκτοτε την χώρα κατά τρόπον βάρβαρο, που προκαλεί τρόμο και αηδία συνάμα! Έναν τέτοιο ασυνείδητο πολιτικό αλήτη, επέλεξε το Βερολίνο για να ξεκάνει δια παντός την χώρα των Ελλήνων. Το Βερολίνο ζητά:

Α) κατάργηση της θητείας, μετατροπή των Ε.Δ. σε επαγγελματικό στρατό 75.000 ανδρών και την ενσωμάτωσή του στο Γερμανοολλανδικό σώμα στρατού,

Β) αντικατάσταση του κ.κ. Ιερωνύμου στην Αρχιεπισκοπή από γερμανόφιλο, Μωραϊτη Μητροπολίτη, γνωστό ως «παπικό», ο οποίος δεσμεύτηκε: 1) να εγγυηθεί με το 50% της Εκκλησιαστικής περιουσίας (αξίας 1,75 τρις. €) στο Υπερταμείο για χρέος ύψους 120 δις. € (52,5 δις. €(νέα) συν 67,5 δις. €), 2) να αποδεχτεί την επιβολή κεφαλικού φόρου στους Ορθοδόξους Έλληνες και 3) να συναινέσει στον διαχωρισμό Εκκλησίας-κράτους!                                 

Γ) παραχώρηση στη Τουρκία της Ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο, πέραν του 28ου μεσημβρινού, κατά 50% και στα νησιά της Λέσβου, Χίου, Σάμου και Λέρου κατά 40% και δημιουργία γκρίζων ζωνών/αναχωμάτων (υπό την εποπτεία της Ε.Ε.) κατά μήκος των Ελληνοτουρκικών συνόρων!                       

Δ) Ελληνικά διαβατήρια για 25.000 λαθρομετανάστες, που αν και ζουν στη Γερμανία, θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, λόγω υψηλής παραβατικότητας!          

Ε) ενσωμάτωση 380.000 λαθρομεταναστών, που εισήλθαν έως την 30.04.20  στην χώρα και την εγκατάστασή τους κατά μήκος του αγωγού ΤΑΡ.            

ΣΤ) ανακήρυξη (Ανάν ΙΙ) Ομοσπονδίας δύο κοινοτήτων στην Κύπρο!               

Ζ) λειτουργία 18 νέων κλειστών δομών υποδοχής μεταναστών, χωρητικότητας 220.000 θέσεων (Transitlager) στα νησιά του Α. Αιγαίου και στην Κρήτη,  

Η) υποστήριξη, άνευ όρων, της ένταξης των Σκοπίων στην Ε.Ε./ Ευρωζώνη.

Θ) υλοποίηση του Projekt «Ήλιος», κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ και παραίτηση της Ελλάδος υπέρ της Γερμανίας για τις πιστώσεις-πριμ που θα παρέχονται από το 2021 στα ενεργειακά πάρκα, που δεν εκπέμπουν CO2.

Δεν ήταν τυχαίες οι εθνοκτόνες πολιτικές που εφήρμοσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, να κρατά δηλαδή την χώρα σε κατ’ οίκον περιορισμό, λόγω πανδημίας, για να μην βλέπει ο κόσμος, ότι διαπράττει ακόμη και εγκλήματα πολέμου κατά της πατρίδος χάριν των συμφερόντων της Γερμανίας, όταν λ.χ.:

 …. μετέφερνε νυχτιάτικα χιλιάδες εισβολείς από τα νησιά στην ενδοχώρα, …. εφοδίασε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες με διαβατήρια, ταυτότητες, ΑΜΚΑ, ΑΦΜ και χρήμα,  …. έκλεισε τις Εκκλησίες και απαγόρευσε, μόνο στους Ορθοδόξους, την θεία λατρεία, …. υπέγραψε τα πρωτόκολλα της ντροπής (3μερούς) στο Βερολίνο, για να διχοτομηθεί το Αιγαίο, …. αποδέχθηκε blanco  τις συμφωνίες, που διαπραγματεύτηκε η Γερμανία, μόνη της και ερήμην της Ελλάδος, με Ιταλία και Αίγυπτο για την ΑΟΖ (ο Υφυπουργός Michael Roth  και η γραμματέας του Γερμανικού Υπ.Εξ.,  Antje Leendertse, στην πρεσβεία της Γερμανίας στο Βατικανό, 00197 Roma, Via di Villa Sacchetti 4-6), …. συμφώνησε ότι τα Ελληνικά νησιά έχουν μειωμένη έως μηδενική επήρεια στην χάραξη ΑΟΖ, …. στήριξε την ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε., …. έκλεισε τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ για να στείλει 35.000 Έλληνες στην ανεργία, …. καίγονται τα δάση εκεί, όπου η Γερμανία ήθελε να «κτίσει» τα αιολικά πάρκα της, …. άνοιξε τη συζήτηση για την θητεία, …. αρνήθηκε να καταγγείλει το σύμφωνο Τουρκίας-Λιβύης για την ΑΟΖ, με συνέπεια να ανατραπεί το status quo που ίσχυε στο Αιγαίο, ….. δεν αντέδρασε στις έρευνες  της Τουρκίας εντός των Ελληνικών χωρικών υδάτων, ….. αρνήθηκε να χαράξει ΑΟΖ με την Κύπρο και ….. αρνείται να επεκτείνει τα Ελληνικά χωρικά ύδατα στα 12 μίλια!                            

 Στις 14.08.2015 ψηφίστηκε στη Βουλή ο Ν.4336 (3ο μνημόνιο, σελίδα 1014) που ομολογεί ότι η Ελλάς είναι υπό κατοχή de jure, ένα μη κράτος, που δεν δικαιούται να εκφράζει πολιτική βούληση ή να αποφασίζει για οτιδήποτε αν δεν έχει την έγκριση των κυρίαρχων δυνάμεων, ΔΝΤ, ΕΚΤκαι Ε.Ε. και δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ Έλληνας πολιτικός με cojones, για να το κάνει «λιανά» στον κόσμο!

Το μέλλον της Ελλάδος ήταν πάντα συνυφασμένο με την λευτεριά, την εθνική κυριαρχία και τη συνταγματική νομιμότητα, που σημαίνει ότι επαφίεται και αυτό, όπως το Σύνταγμα, στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταστρέψει δια της βίας. Βία, που εκφράζεται μέσω της πείνας, της τυραννίας, των μνημονίων, του ρατσισμού κατά των Ελλήνων, της διαφθοράς, της λογοκρισίας, της ανασφάλειας, της εργασιακής ζούγκλας κ.α.! Ο Μητσοτάκης απέδειξε περίτρανα ότι, σε θέματα περιορισμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών, δεν έχει να ζηλέψει το παραμικρό από τον Göbels!

1821-2021, θα εορτάσει η Ελλάς τα 200 χρόνια από τη συνέλευση της Βοστίτσας και την ύψωση του λαβάρου της Επανάστασης στην Αγία Λαύρα ως δέσμια δούλα των «φίλων» και «συμμάχων» της; Τζάμπα χύθηκε το αίμα των ηρώων στην Επανάσταση του ‘21, στους Μακεδονικούς, στους Βαλκανικούς και στους Παγκόσμιους πολέμους; Πότε άλλοτε, αν όχι τώρα, θα ‘χει η Πατρίδα την ευκαιρία να ορθώσει το ανάστημα της και να πει ΟΧΙ στους κάθε λογής Μητσοτάκηδες, Βαρδινογιάννηδες, Αλαφούζους και Σία, που βάλθηκαν, χάριν της Γερμανίας, της καρέκλας και του βάζου με το μέλι, να την επανεντάξουν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία; Πότε άλλοτε στα τελευταία 200 χρόνια ήταν το σύνθημα του ’21, «Ελευθερία ή Θάνατος» τόσο επίκαιρο όσο ποτέ; Πότε άλλοτε, αν όχι τώρα, έχει νόημα ο αγώνας «υπέρ Πίστεως και Πατρίδος»; Πότε άλλοτε, αν όχι τώρα, θα μπορέσει η Πατρίδα να αλλάξει χέρια, νοοτροπίες, τρόπο σκέψης, στόχους, φίλους, συμμάχους, ρότα και ενοίκους στη Σούδα, Άκτιο και αλλού;  

Η απελευθέρωση της χώραςηαποκατάσταση της δημοκρατίαςκαι ηεπανίδρυση του κράτους και των θεσμών του, είναι δυνατές μόνο αν λυθούν τα προβλήματα της χώρας και κάτσουν οι επίορκοι στο σκαμνί. Το αέναο χρέος, η φτώχεια, το Μακεδονικό, το Κυπριακό, η λαθροεισβολή, η Τουρκική απειλή, η Γερμανική κατοχή, η ανθελληνική Ε.Ε. και το τουρκόφιλο ΝΑΤΟ αντιμετωπίζονται επιτυχώς, είτε κάνοντας χρήση του διεθνούς δικαίου είτε «με την κόψη του σπαθιού την τρομερή», ειδάλλως θα χάσουμε στο μέτρημα τις χαμένες Πατρίδες και τα γκαιμπελικά ΜΜΕ, τις διπλωματικές «νίκες» του Μητσοτάκη!

46 χρόνια μετά την μεταπολίτeυση αποδεικνύεται ότι το καθεστώς της ήταν άκρως ανθελληνικό, ξενόδουλο, διεφθαρμένο και πλήρως ελεγχόμενο από ξένες υπηρεσίες. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι το κερασάκι που ήρθε να κοσμίσει αυτόν τον μισό αιώνα της ντροπής και της προδοσίας, κατά την διάρκεια του οποίου αποδομήθηκε, επ’ ονόματι μιας „Deutschland über alles „, ότι εθνικό, ιερό και όσιο είχε να επιδείξει η φυλή των Ελλήνων. Ο Μητσοτάκης ήρθε κατ’ εντολή των Γερμανών, μάλλον, για να αποτελειώσει το έργο που ξεκίνησε ο Καραμανλής το 1974 όταν διεπίστωσε ότι «η Κύπρος κείται μακράν». Η κατάρα του καθεστώτος της μεταπολίτευσης και των απανταχού Μητσοτάκηδων (Εφιαλτών, Νενέκων) πρέπει να ‘χουν, επιτέλους, το τέλος που τους αξίζει.

Κόντρα στους τυράννους, στους προδότες, στους επίορκους και ενάντια στις ναζιστικές δυνάμεις κατοχής αποφασίσαμε να αντιτάξουμε ότι πολυτιμότερο έχουμε, τις ζωές μας. Διαπνεόμενοι από την τόλμη και το πνεύμα των ηρώων της εθνικής αντίστασης, Λέλας Καραγιάννη, Ηρώ Κωνσταντοπούλου κ.α., καταταγήκαμε στην πρώτη γραμμή ως απλοί φαντάροι για να αγωνιστούμε υπό τη σκέπη της Γαλανόλευκης για λευτεριά, δικαιοσύνη, εργασία, παιδεία και για μια ανθρώπινη ζωή, με την ελπίδα ότι μέσα από τους αγώνες και τα νικηφόρα αποτελέσματα θα αναδειχθούν ηγέτεςικανοί να πάνε την χώρα, γυαλό-γυαλό, σε λιμάνια ασφαλή!

Είθε το 2021 να γίνει η αφετηρία μιας λεύτερης, ανεξάρτητης και κυρίαρχης Ελλάδος και ενός ισχυρού κράτους δικαίου, με θεσμούς, που σέβονται, υπηρετούν και προστατεύουν, ανεξαίρετα, τους απανταχού Έλληνες πολίτες. Όποιος είναι μιας άλλης γνώμης και θέλει να μας την επιβάλλει ας γνωρίζει, ότι ισχύει ακόμη το αξίωμα «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ», όσο ποτέ άλλοτε!

Καλή Λευτεριά

Καλή Ανάσταση

Πάνος Γιαννακουλόπουλος, γ.γ.

Νέα Φιλική Εταιρεία

Υ.Γ.: …. πέρασαν οκτώ μήνες κ. Μητσοτάκη,  από την ημέρα (22.02.20) που, κατ’ εντολήν της Αυτού Εξοχότητάς Σας και του Γερμανού πρέσβη, απαγορεύτηκε η διακίνηση, του λίνκ, που αντιστοιχεί στον ιστότοπο της Νέας Φιλικής Εταιρείας, στο διαδίκτυο. Εύλογο το ερώτημά μας, για το πώς θα αντιμετωπίζατε την κριτική των Αριστοφάνη, Δημοσθένη κ.α. που δεν τα πήγαιναν καλά με τα κομπιούτερ. Θα τους κόβατε τη γλώσσα, θα οργανώνατε μια νέα Kristall Nacht  για πάρτι τους ή θα διατάζατε τον εγκλεισμό τους στο Auschwitz?   ΝΤΡΟΠΗ!

Νέα Φιλική Εταιρεία

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos