πανηγύρι, μείναμε στο ευρώ .....!!!!
πανηγύρι, μείναμε στο ευρώ …..!!!!

Έτσι για να καταλάβω, εμείς οι Έλληνες, θέλουμε και να μην επιβληθεί στην Ελλάδα η διατλαντική εμπορική συμφωνία ΤΤΙΡ που «σκοτώνει» τη κάθε διαφορετικότητα και εξομοιώνει το κάθε ιδιαίτερο τοπικό προϊόν με το βιομηχανικό και να μην έχουμε ιδιωτικοποίηση του νερού

και να μπορούμε να προστατέψουμε τα δικά μας προϊόντα από τις «υποχρεωτικές» επικίνδυνες εισαγωγές πρώτων υλών και τροφίμων και να έχουμε την δική μας αγροτική και μεταναστευτική πολιτική και να έχουμε τι δική μας εθνική φορολογική πολιτική στην επιχείρηση που έχουμε…..και στο Ευρώ να μείνουμε.

Ωραία ξέρετε τι θα συμβεί τελικά σε λίγα χρόνια ? και θα υποστούμε όλα αυτά που δεν θεμε και από το Ευρώ θα βγούμε (με καθολική αποτυχία του αριστερού μνημονίου) αν φυσικά υπάρχει ακόμη ευρώ μιας και τα προβλήματα που εχει είναι χιλιαπλάσια του μικροπροβλήματος που «δημιουργεί» η Ελλάδα σε αυτό.

Για μια ακόμη φορά ελπίζω σε ξένα κράτη και κοινωνίες που έχουν ξεκινήσει εδώ και χρόνια να αποδομούν από την κοινωνία τους και την οικονομία τους το Ευρώ, να το βγάλουν από τη τρύπα και να του κόψουν το κεφάλι.

……όσο για εμας!!! Ζήτω μείναμε στο Ευρώ.

Δημήτρης Ψαρράς

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos