ΑεροδρόμιοΤου Γιάννη Πλακιωτάκη.
Είναι πραγματικά λυπηρό, σ ένα τόσο σοβαρό θέμα όσο αυτό της δημοπράτησης των κτιριακών εγκαταστάσεοιν του αεροδρομίου Σητείας, να γίννται προσεγγίσεις με μόνο γνώμονα την εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων. Πλειοδοτούν σε ευαισθησία κάποιοι, σπείροντας την ανησυχία στην κοινωνία για ένα θέμα που είναι τελειωμένο.

 
Δε γνωρίζουν οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ ότι όταν γίνονται ενστάσεις από εταιρείες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό ακολουθείται μια νόμιμη διαδικασία εξέτασης τους;
 
Δε γνωρίζουν λοιπόν ότι 2 εταιρείες κατέθεσαν ένσταση με συνέπεια να ακυρωθεί το αποτέλεσμα και ως εκ τούτου είχαμε νέα ένσταση και νέα κωλυσιεργία; Αν κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια και ζητούν να κάνουμε παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη πλανώνται οικτρά.
 
Εμείς εξουσιοδοτηθήκαμε από το λαό να διενεργούμε με διαφάνεια και χωρίς να αφήνουμε σκιές.
 
Ας αφήσουν λοιπόν τον λαϊκισμό και τα κροκοδείλια δάκρυα. Ας σταματήσουν να «αγχώνονται» γιατί δεν κάναμε σε 2 χρόνια ότι εκείνοι δεν έκαναν σε 20.
 
Ως προς την ουσία με απόφαση του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ στις 19 Μαΐου εγκρίθηκε το αποτέλεσμα της δημοπρασίας και ανατέθηκε το έργο «Νέο κτίριο Αεροσταθμού και διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου στο Δημοτικό Αερολιμένα Σητείας» στην εργοληπτική επιχείρηση ΕΡΚΑΤ Α.Ε. με μέση έκπτωση 42,64% και συνολική δαπάνη 16,089.393,72 ευρώ.
 
 
Ιωάννης Πλακιωτάκης
Βουλευτής Λασιθίου
Print Friendly, PDF & Email

Από manos