Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δηλώνει: « Η Ηθική μάς συμφέρει!»

Με αφορμή την έγκριση 5,3 εκ. € για προγράμματα επικοινωνίας, κατά το έτος 2021, ο Θάνος Τζήμερος, πρόεδρος της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ, με ανάρτησή του, έκανε την παρακάτω δήλωση: 

«Αυτό λέγεται “ξέπλυμα”. Να το ξαναπώ, για να το εμπεδώσουμε: “ξέπλυμα”. Αντί η κυβέρνηση να τα “χώνει μαύρα”, κάτω από το τραπέζι, στα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, που ονομάζονται κατά συνθήκη “δημοσιογράφοι”, επινοεί επικοινωνιακά προγράμματα. Όχι για την πανδημία, αυτό είναι extra κονδύλι. Προγράμματα διαφήμισης των έργων του Χ, Ψ, Ω δημόσιου φορέα, τα οποία θα αναλάβει μια διαφημιστική “κολλητή” του Χ, Ψ, Ω, “φορεάρχη”, και το πρόγραμμα media θα ταΐσει τα στόματα της κατευθυνόμενης ενημέρωσης.» 

Παρόλο που είναι επιχειρηματίας στον χώρο της διαφήμισης, υποστηρίζει μια θέση αντίθετη στο επαγγελματικό του συμφέρον: «Ούτε δεκάρα τσακιστή για κρατική διαφήμιση! Αν μας εμπιστευθείτε το τιμόνι της χώρας, θα καταργήσουμε ΕΝΤΕΛΩΣ την κρατική διαφήμιση, άμεση και έμμεση!».

Μας εξηγεί ότι ο λόγος που πηγαίνει κόντρα στα συμφέροντά του και στα συμφέροντα της συντεχνίας του, δημιουργώντας και εκεί εχθρούς, είναι: «Διότι ένα κράτος, που έχει στηθεί με πελατειακή λογική και αλισβερίσια μεταξύ κυβερνήσεων και συντεχνιών, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα καταρρεύσει. Με ενδιαφέρει η επιβίωση της χώρας πολύ περισσότερο από την οικονομική επιβίωση τη δική μου ή των συναδέλφων μου. Είμαι τόσο “αλτρουιστής”; 

ΟΧΙ! Αυτή είναι μια ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ θέση! Για το συμφέρον μου το κάνω. Διότι είναι προς το συμφέρον μου και προς το δικό σου συμφέρον να ζεις σε μια ευνομούμενη κοινωνία με αρχές. Αν είσαι άξιος, θα τον βρεις τον δρόμο σου, ό,τι και να κάνεις. Αν πρέπει να αλλάξεις δουλειά, διότι μίκρυνε η “πίτα”, αλλά στη χώρα λειτουργούν κανόνες ελευθερίας, αξιοκρατίας, χωρίς κρατικές στρεβλώσεις, θα βρεις εύκολα μια άλλη δουλειά. Κι αν είσαι φιλότιμος, εργατικός και δημιουργικός, θα πετύχεις και σ’ αυτήν. Ενώ, αν η χώρα διαλυθεί ή κατακτηθεί, και να είχες πάρει κάποια ποσά από τα 5,3 εκ., που μοιράζει το υπουργείο από τους φόρους σου, εν μέσω οικονομικής κατάρρευσης, τι νόημα έχει, ανάμεσα στα συντρίμμια μιας ανθρωπιστικής τραγωδίας;».

Και καταλήγει: 

«Η ηθική μάς συμφέρει. Είναι το slogan της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, από την αρχή της. Είμαστε μια παρέα ανθρώπων, επιτυχημένων, της τάξης που ονομάζεται «μεσοανώτερη», οι οποίοι, αντί να προσπαθούν να λεηλατήσουν τις γκρεμισμένες, από τον σεισμό της χρεοκοπίας, κρατικές δομές, σχεδιάζουν τον νέο “αντισεισμικό κανονισμό”, προτάσσοντας διατάξεις ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ των προσωπικών τους συμφερόντων. Με τους πλιατσικολόγους –δεξιούς, αριστερούς και μεσοβέζικους– να τους βρίζουν, να τους απειλούν και τους επιτίθενται κι από πάνω. Όμως, η ΗΘΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!»

Η ηθική είναι ένα αειφόρο σύστημα επιβίωσης μιας κοινωνίας. Η λαμογιά και η διαπλοκή έχουν ημερομηνία λήξης, διότι είναι “καρκίνοι” στο σώμα της. Και όπως όλοι οι καρκίνοι, ταλαιπωρούν φριχτά τον ασθενή, πριν τον αποτελειώσουν. Είμαστε στο τελικό στάδιο, 10 χρόνια τώρα. Είναι πάρα πολλά! Μόνο μια επαναστατική ΚΑΘΟΛΙΚΗ θεραπεία, με αντισώματα ΗΘΙΚΗΣ, όπως υποστηρίζει η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, μπορεί να σώσει αυτήν τη χώρα και να σώσει και τις ζωές μας.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos