Η διοικητική ανηθικότητα δεν είναι αυτοφυής, ....
Ασπιρίνη από 1,80 στα 4,80 ευρώ δήθεν λόγω αποτροπής στρεβλώσεων της αγοράς

……. είναι προσαρμογή προς τα εναλλασσόμενα υποδείγματα των εκλεγμένων του εκάστοτε κόμματος της ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗΣ μας.

Τα τελευταία χρόνια με επίφαση σε αυτά των μνημονίων, παράγεται και ανατροφοδοτείται μία επιθετικότητα του εκάστοτε μεταβαλλόμενου κράτους, εναντίον των Ελλήνων πολιτών καταναλωτών.

Αυθαίρετες και αντίθετες με τον νόμο συμπεριφορές και χρεώσεις δημοσίων υπηρεσιών kai αθέτησης συμφωνιών ιδιωτικών επιχειρήσεων – πελατών καταναλωτών.

Απαράδεκτες ανατιμήσεις παρά την μείωση του ΦΠΑ, καθώς και στα ΜΥΣΥΦΑ φάρμακα, Ασπιρίνη από 1,80 στα 4,80 ευρώ δήθεν λόγω αποτροπής στρεβλώσεων της αγοράς.

Αρνητική και Επιθετική συμπεριφορά φορολογικών και δημοτικών υπηρεσιών και των δημοσίων υπαλλήλων σε αυτές, που επιλέγουν αντί επίλυσης ή ακριβούς γραπτής υπόδειξης επίλυσης, την εμπλοκή του πολίτη σε ανατροφοδοτούμενους κύκλους.

Αδράνεια ελέγχων της ποιότητας των καυσίμων, με αποτέλεσμα στο ένα φουλάρισμα η βενζίνη να είναι σωστή και την επόμενη φορά μάπα.

Λαμπερή προώθηση βιταμινικών προϊόντων από φθηνά SM που είναι κατά αναλογίαν σκέτο αλεύρι. Στο θέμα των τροφίμων και συναφών, δεν ισχύει η θέση αναλογία τιμής με την ποιότητας, που έχει υποχρεωτικές προδιαγραφές.

Ανάδυση φορέων σωματείων και συλλόγων για την προστασία των πολιτών όπως από τράπεζες, που αφού δημιουργήσουν μάζα, αντιλαμβάνονται ότι απέκτησαν μαγαζί και συμφέρει! η διατήρησή του.

Δικαστικές αποφάσεις, που δημιουργούν καταστροφές και μη αποκαταστάσιμες αναπηρίες στο Δίκαιο και στους πολίτες. Τροφοδοτούν οι πρώτοι δικαστές τους εφέτες και αυτοί πάλι τους πρώτους δικαστές και η ζωή μας κύκλους να κάνει, εκεί και να διατηρεί την πελατεία των δικαστικών αιθουσών.

Αυτό είναι από τα κρισιμότερα και μοιάζει με την Πανώλη στην Βενετία.

Απέναντι στην επιδιωκόμενη από όλους μας κανονικότητα, υπάρχει το υπόγειο διαχρονικά τσιμεντωμένο κατάστρωμα που δεν θα την αφήσει να ευδοκιμήσει, με την τρυφερότητα που το επιδιώκει και χωρίς να σπάσουνε, όχι αυγά, αλλά δόντια.

Αέναες καθυστερήσεις στα γραφεία των δημοσίων υπηρεσιών για θέματα που χρειάζονται απλή χρήση μυαλού του υπαλλήλου, αλλά αυτός φοβάται μην του χαλάσει αν το χρησιμοποιήσει και το κάνει πάσα αλλού.

Αέναες καθημερινές μεταβολές στα φορολογικά και στην Δικονομία, που έπρεπε να μην χρειάζονται, αν είχε και αν γίνεται γίνει χρήση μυαλού, από τους υπεύθυνους, οι οποίοι ελέγχονται δυστυχώς από τους εαυτούς τους !!!! υπευθύνους.

Τηλεοπτική άνοδος στο φουλ των εγκληματικών και επιθετικών θεαμάτων, που αποτελούν πρόταση προσαρμογής, στο, μπορείς να το κάμεις και εσύ, αλλά και αλλιώς δέξου πως σε αυτό βρίσκεσαι.

Η κοινωνική, (δεν αναφερόμαστε σε θέματα σεξ που είναι προσωπικά και δη άλλα θέματα), ανηθικότητα, οι καταγγελίες ότι είναι στην φύση των πολιτών, είναι βρώμικες.

Η προσαρμογή των πολιτών προς τα υποδείγματα των ανωτέρων είναι, και αυτό κάνει κρά κρά στα κεραμίδια. Ανώτεροι είναι οι πολιτικοί και τα ΜΜΕ.

Φαίνεται καθαρά πως είμαστε μια χώρα παραευρωπαϊκή, με προεξάρχουσα ευθύνη για αυτό, την διοριζόμενη Δικαιοσύνη και τα υπάρχοντα όπως λειτουργούν με την ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ πολιτικά σχήματα.

Οι πολίτες για να ασκήσουν τα δικαιώματά τους, με τους ανωτέρω κύκλους στην Δικαιοσύνη, συναντούν την απογοήτευση και την κανονικότητα στην αίσθηση της ματαιότητας.

Το ότι δεν υπάρχουν συνέχειες στο κράτος του ενός κόμματος στο κράτος του άλλου κόμματος, είναι το εργαλείο της μη κανονικότητας σε κάθε 4ετία, και αυτή, η κανονικότητα, μένει απλή κραυγή όπως του κύκνου.

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ  ΔΤ 680 04.10.2019

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos