Η δύναμη της σιωπής

Παρακολουθούμε έκπληκτοι τις τελευταίες ημέρες τη σιωπή που έχει επιβληθεί στον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Αγίου Νικολάου και ειλικρινά απορούμε για τα παρακάτω:

  1. Ο Πρόεδρος είναι ένα νέο παιδί, το οποίο πιστεύουμε ότι ασχολήθηκε με τα κοινά, έχοντας φιλοδοξίες και πάθος για να αλλάξει πολλά στα κοινά του τόπου μας. Τι έγιναν αυτές οι φιλοδοξίες και το πάθος; Χάθηκαν; Αποκλείεται να χάθηκαν, συνεπώς κάτι άλλο συμβαίνει…
  2. Πώς είναι δυνατόν να χρησιμοποιούμε έναν νέο άνθρωπο προκειμένου να επιτύχουμε τις επιδιώξεις μας;
  3. Πώς είναι δυνατόν ένας νέος άνθρωπος και δη επιχειρηματίας να μη μπορεί να εμφανιστεί σε κλήσεις τοπικών δημοσιογράφων και να αντικρούσει όλα αυτά που ακούγονται:

  • για την υπόθεση του Καθολικού, όπου «κατηγορείται» ευθέως για απόκρυψη πολύ σημαντικού εγγράφου,
  • για τη διάθεση χώρων ευθύνης Λιμενικού Ταμείου Αγίου Νικολάου με απόλυτη αδιαφάνεια και χωρίς ίχνος ισονομίας,
  • για τη φημολογούμενη παραίτησή του (είτε αληθεύει είτε όχι). ΕΜΕΙΣ γνωρίζουμε την αλήθεια και επιβεβαιώνουμε την είδηση. Τώρα, γιατί την κρατάνε κρυφή, ρωτήστε τους ίδιους.

4. Για ποιο λόγο επιλέγει το δρόμο της σιωπής και των υπόγειων διαδρομών, αντί να βγει δημόσια και να πει την άποψή του;

5. Γιατί εκθέτει τον εαυτό του, έχοντας ένα παραλιακό μέτωπο με σκουριασμένα φωτιστικά και κάγκελα στην πρωτεύουσα του Νομού;

5. Γιατί υλικά που διατέθηκαν από τους εκπροσώπους της εστίασης παραμένουν αδιάθετα, αν και η προσφορά έγινε εδώ και μήνες;

Όπως καταλαβαίνετε, αμέτρητα είναι τα ΓΙΑΤΙ και σίγουρα δεν ευθύνεται ο ίδιος, όμως η σιωπή αυτή μεταφέρει τις ευθύνες πάνω του και σύντομα η έκθεσή του θα είναι τέτοια που δε θα μπορεί κανείς να τον υπερασπιστεί. Είναι κρίμα γιατί εκτιμούμε το άτομο, όμως, δυστυχώς, αναφερόμαστε στον θεσμό που εκπροσωπεί και τον θεσμό που μοιραία οφείλει να δέχεται την όποια κριτική.

ΕΜΕΙΣ, φίλε Πρόεδρε, προσπαθούμε να σε προστατεύσουμε.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι σε ωθούν να πιστέψεις ότι σου επιτιθέμεθα προσωπικά.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τι έπρεπε να κάνουμε για να μπορούμε να σου μιλήσουμε για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό μας.

Ελπίζουμε να εκτιμάς ότι κάναμε, κάνουμε και θα κάνουμε αυτό που πρέπει για όλους τους Δημότες και όχι μόνο για το μέλλον του Συνδυασμού μας.  Για εμάς, η συμμετοχή μας στα κοινά είναι θέμα τιμής και όχι θέμα συναλλαγής. Για εμάς, η συμμετοχή μας στα κοινά έχει να κάνει με την υπεράσπιση της αλήθειας και της ισονομίας που διεκδικούμε να επιστρέψει στον Δήμο μας και θα επιστρέψει με την στήριξη των πολιτών και μόνο. Να είστε σίγουροι για αυτό.

Υ.Γ.: Αν και δεν είναι της παρούσης, θα θέλαμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς ειπώθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ για το Κτήμα του Καλού Χωριού, γιατί εκτός από την Μαρίνα και τις πομπώδεις ανακοινώσεις του Δήμου, υπήρχε ακόμα ένα θέμα…….

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos