Σας φαίνομαι για χάνος;Την Κυριακή παίζεται για άλλη μια φορά η γνωστή κακόγουστη παράσταση.

Ίδιοι ηθοποιοί, ίδια σκηνικά, ίδιες ατάκες. Θα πάρεις κι αυτή τη φορά μέρος;

Τα "Μαύρα Πρόβατα" επισκέπτονται την ηλεκτρονική σου διεύθυνση, σχολιάζοντας την οργουελική εκλογική αναμέτρηση (και αυτής) της Κυριακής. Δεν ανήκουμε πουθενά, δεν έχουμε μεγαλεπήβολους στόχους. Απλά τους σιχαθήκαμε και έχουμε δημιουργική ακτιβιστική διάθεση. Τα μηνύματά μας δεν έχουν σκοπό να πείσουν κανέναν για τίποτα, μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι. Προσφέρουν μια εναλλακτική προσέγγιση στο κυριακάτικο πανηγύρι.

Κι αν θέλετε: τυπώνονται, διπλώνονται, αναπαύονται στο φακελάκι και δίνουν μαύρη αξία στο άκυρο (το ίδιο αποτέλεσμα δίνει και ένα μαύρο χαρτί). Αν πάλι δεν θέλετε: αντιρρήσεις, σχόλια, απειλές και βρισίδια στο mavraprovata@gmail.com

Υ.Γ. Το λευκό / άκυρο είναι πολιτική θέση. Η διαχρονική προπαγάνδα ότι ενισχύει τους πρώτους κρατάει στη ζωή τον τυφλό δικομματισμό και καταστέλλει την έκφραση οποιασδήποτε ατομικής ή λαϊκής διαμαρτυρίας. Το σύστημα των εκλογών (πολιτικοί, κόμματα, media κλπ.) επέλεξε να το αγνοεί, γιατί εξυπηρετείται από το μικρό του ποσοστό. Όμως, επαναλαμβάνουμε, μεγάλα παιδιά είμαστε, ας βάλουμε το μυαλό μας να σκεφτεί…τι θα γινόταν αν μεγάλωνε επικίνδυνα (γι’ αυτούς)?

Κατεβάστε τα σκίτσα για πάσαν χρήση:

Κομματόσκυλο

Χάνος

Πρόβατο

Print Friendly, PDF & Email

Από manos