Πόσο και τι πληρώνουμε τελικά

Αντλία καυσίμου

Το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ δέχεται σε καθημερινή βάση καταγγελίες για διάθεση νοθευμένης βενζίνης από τα βενζινάδικα στα ΙΧ των ταξιδιωτών, στην οδό Πειραιώς, στα Χανιά, στον Ασπρόπυργο, στην Αθηνών Κορίνθου, στο Αγρίνιο, στην Πιερία, στην Εύβοια, στην Κίσσαμο, στο Δομοκό, στο Κορωπί, στην Χαλκιδική και αλλού.
Οι καταγγελίες δεν αφορούν την ποσότητα, που δεν μπορεί να μετρήσει ο καταναλωτής με δικό του όργανο, αφού, οι ενδείξεις στο καντράν, επειδή μέχρι και σήμερα δεν έχει προχωρήσει η δια μέσου του Έλληνα Επίτροπου στην Ε.Ε. πρότασή μας να περιληφθεί στην Οδηγία νέου τύπου αντιρρυπαντικών οχημάτων, η ένδειξη στο καντράν να είναι σε λίτρα και όχι τεταρτημόρια και με οκτανιόμετρο.

Οι καταγγελίες είναι στην ίδια σχεδόν κατεύθυνση, για το ότι μόλις φουλάρισα σε αυτό το βενζινάδικο, ξαφνικά γέρασε η μηχανή του καινούργιου αυτοκινήτου μου, σέρνεται στο δρόμο, δεν επιταχύνει σε επικίνδυνη προσπέραση, μου δημιουργεί αγωνία και διαρκή ανησυχία η μεταβολή της συμπεριφοράς του κινητήρα.
Η μεταβολή προς τα κάτω της τιμής του αργού, ενώ για την άνοδο εφαρμόζεται αμέσως, στην κάθοδο δεν έχει φθάσει ακόμα σε εμάς τους καταναλωτές εδώ και 6 μέρες ακόμα και να δούμε πότε.
Υπάρχει θέμα και σοβαρό κύριε Βλάχο με την συχνότητα των ελέγχων της ΚΕΔΑΚ και των αρμοδίων ελεγκτών του Υπουργείου Ανάπτυξης και για τα καύσιμα, ειδικά τώρα βρισκόμαστε σε περίοδο καταιγίδας νοθείας και κλεψιάς.
Το ότι είναι καλοκαίρι, δεν μας ήρθε ξαφνικά και το ξέρουμε όλοι και τώρα πια μετά από τόσο καιρό και εσείς έχετε την σχετική πείρα, να αποτρέψετε αυτές τις ενέργειες αυτών των επιτηδείων, που αφορούν το κύρος του κυβερνητικού έργου σας, αλλά και κυρίως για εμάς ως αντικείμενο της Ένωση Καταναλωτών, την διατήρηση της εμπιστοσύνης του καταναλωτή, προς την αγορά αλλά και προς το άυπνο των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους δηλαδή της κυβέρνησης.
Πώς να σας το πούμε, για να σας ενοχλήσουμε αρκετά, ώστε να δούμε στο δρόμο με ευδιάκριτες ενδυμασίες τα συνεργεία για τα καύσιμα και να το γράφουν οι στολές τους.
Η ανάγκη και η συμφωνία, να παίρνουμε ότι πληρώνουμε, που καταστρατηγείται με απίστευτη αναίδεια και αυθάδεια από τους βενζινοπώλες τις ημέρες αυτές σε όλη την Ελλάδα, μας υποχρεώνει να καταγγείλουμε δημόσια την αδράνεια των υφ’ υμάς υπηρεσιών σας, αλλά και εσάς, γιατί δεν προχωρείτε στο έργο σας αποτελεσματικά για την προστασία του καταναλωτή καυσίμων.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos