...στη φοροληστεία, στη τοκογλυφία ...
…στη φοροληστεία, στη τοκογλυφία …

Τετάρτη 4/2/2015.Ειρηνοδικείο Ηρακλείου….Μεγάλη ήταν η προσέλευση των πολιτών στον χώρο του ειρηνοδικείου όπου αναμενόταν να εκποιηθούν αρκετά ακίνητα

μεταξύ των οποίων και δύο Α κατοικίες συμπολιτών μας. Λόγω όμως μη προσέλευσης των συμβολαιογράφων , οι παρευρισκόμενοι πολίτες προχώρησαν σε λαϊκή συνέλευση κατά την οποία.

1) Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών ομόφωνα κρίνει θετική την απόφαση της κυβέρνησης για προστασία της Α κατοικίας από τις τράπεζες αλλά καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει στην απαγόρευση κατασχέσεων και πλειστηριασμών όλης της ακίνητης περιουσίας των πολιτών από τράπεζες , ασφαλιστικά ταμεία και δημόσιο.

2) αποφασίστηκε το κίνημα να μην αλλάξει χαρακτήρα προς το παρόν, αλλά να στοχεύσει κυρίως στην καθιέρωση των ανοιχτών λαϊκών συνελεύσεων στη συνείδηση των πολιτών ως μέσον ισχυροποίησης της φωνής του λαού και των αιτημάτων αυτού προς την κυβέρνηση και την τοπική αυτοδιοίκηση.

3) εξελέγη νέα 8μελής συντονιστική επιτροπή η οποία θα οργανώσει την επόμενη λαϊκή συνέλευση και η οποία θα θέσει σε διαβούλευση και ψήφιση θέματα που προτάθηκαν από συμπολίτες.

Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι να βεβαιωθούμε ότι ο λαός θα διατηρήσει στο ακέραιο την γη του, την περιουσία του, την αξιοπρέπειά του.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos