μήνυμα Νέας Δημοκρατίας στο νομό Λασιθίου για το νέο έτος

Λίγες ώρες πριν την έλευση του νέου έτους, όλοι μας πρέπει να κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς που φεύγει και να θέτουμε τους στόχους για την νέα χρονιά.

Το 2018 δυστυχώς, η πολιτική ηγεσία της χώρας δεν κατάφερε να ανταποκριθεί για άλλη μια φορά στις προσδοκίες των πολιτών και δεν κατάφερε να καλύψει ούτε καν τις βασικές τους ανάγκες.

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επέβαλε μια πρωτοφανή φοροκαταιγίδα για την δημιουργία υπερπλεονάσματος, με τελικό αποτέλεσμα να ευημερούν οι αριθμοί και να υποφέρουν οι πολίτες.

Στην αυγή του 2019 όμως δεν θα πρέπει μα μείνουμε στην γκρίνια και την μισαλλοδοξία. Το 2019 θα πρέπει να αποτελέσει έτος σταθμό ώστε να αλλάξει η ρότα στην οποία κινείται η πατρίδα μας.

Και στην αλλαγή αυτή τον πρώτο λόγο θα έχουν οι έλληνες πολίτες. Αυτοί με την ψήφο τους θα δώσουν εντολή για την μείωση των φόρων, για την αλλαγή του μείγματος πολιτικής που θα ακολουθηθεί.

Οι πολίτες το 2019 θα πρέπει να δώσουν καθαρή εντολή στον πρόεδρό μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να τα αλλάξει όλα. Για το μέλλον το δικό τους, για το μέλλον των παιδιών τους, για το μέλλον των γενιών που έρχονται.

Λασιθιώτισες και Λασιθιώτες.

Όλοι εμείς, οι πρόεδροι και τα μέλη των κομματικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Λασιθίου, ευχόμαστε σε όλους μαζί και στον καθένα ξεχωριστά,  το 2019 να φέρει σε όλους μας αυτά που επιθυμούμε. Υγεία, χαρά, δημιουργία, προκοπή, εθνική υπερηφάνεια.

Και μια κυβέρνηση που να αξίζουν οι Έλληνες.

Γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα.

Ελλάδα μπορούμε.

ΝΟΔΕ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos