Μονοδρόμηση παραλιακού, καταγγελία, διαμαρτυρία
η κίνηση στον παραλιακό πλέον έχει φορά προς τη πόλη

Από τον κύριο Μανώλη Άρχο, λάβαμε και δημοσιεύουμε έγγραφη καταγγελία του που απευθύνεται στη συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης και αφορά στη μονοδρόμηση της ακτής Στυλιανού Κουνδούρου στον Άγιο Νικόλαο, ή ως είναι γνωστός ο δρόμος “Παραλιακός¨.

Στη συνέχεια όμοιας αναφοράς μου από 16.01.2020 με ίδιο θέμα, σας γνωστοποιώ τα ακολουθούντα τοπικά σχετικά δημοσιεύματα, επαναλαμβάνοντας απλώς ότι:

  1. Συμπράττετε παντοιοτρόπως,με το Δήμαρχο, τελευταία δε και με εκπροσώπους  της Δικαιοσύνης (εισαγγελείς) βλάπτοντας Περιβάλλον, αξία του ανθρώπου και πιο απλά τα ανθρώπινα δικαιώματα. Δρώντας όλοι σας, όπως έγγραφα σας γνώρισα και παλιότερα, ως εγκληματική οργάνωση, στο χώρο της καθόλου Διοίκησης και παραβαίνοντας την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας, Υμών, εν προκειμένω, (άρθρο 2 § 1) για «σεβασμό και προστασία της αξίας του ανθρώπου»
  2. Κι είναι ντροπή σας, η σιωπή σε αναφορές μου και ειδικά σε εκείνες με θέμα Ποια νομιμότητα? Ποιο Κράτος? από 27.02.2019 και «Ενός κακού μύρια έπονται» από 04/11.09. 2019, που καταγγέλλουν τέτοιες εγκληματικές πράξεις, εκθέτοντας και τους αρμόδιους Υπουργούς στους οποίους κοινοποιούνται
  3. Είναι πολύ σοβαρά τα θέματα που αντιμετωπίζει εσχάτως η Κυβέρνηση, για να την μεμφθώ και, να κατακρίνω τους αρμόδιους Υπουργούς γνωρίζοντας πολύ καλά πώς λειτουργεί το βαθύ κράτος οι κεντρικές και περιφερειακές Διοικήσεις, αλληλοστηριζόμενες κατά το «κόρακας –κοράκου …» λαϊκά, και μόνη λύση είναι η επάνοδος στην τάξη, άλλως οι υπεύθυνοι διοίκησης κεντρικής και περιφερειακής να πάνε σπίτι τους ή να τους πάνε οι αρμόδιοι Υπουργοί, απλό είναι μια και είναι επίορκοι. Μια συμβουλή, που σας την έχω ξαναδώσει, χωρίς αντίκρισμα!
  4. Πάντως ο σημερινός Πρωθυπουργός όπως και η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας προστατεύουν λέει το Περιβάλλον τα ανθρώπινα δικαιώματα και εμπνέονται από τη Δικαιοσύνη και διερωτώμαι τι δουλειά μπορεί να ’χετε σεις και το γνωστό σας καθεστώς του Δημάρχου
  5. Καλέστε λοιπόν αμέσως τον πολυπράγμονα άνομων πράξεων Δήμαρχο, να σταματήσει την έναρξη εκτέλεσης της ανυπόστατης πράξης του θέματος, που δεν επάγετε έννομα αποτελέσματα, άλλως εγκαλέσετέ τον ή ζητείστε τη βοήθεια του συντοπίτη μας Υπουργού κ. Πλακιωτάκη, που οι υπηρεσίες του γνωρίζουν το θέμα κι οφείλει, να ενδιαφέρεται περισσότερο, για τον τόπο του, παρά για το «τουπέ» και την «απανθρωπιά» του Δημάρχου. Επιφυλάσσομαι να επανέλθω πιοαναλυτικά. 

Ακολουθούν τα δημοσιεύματα:

Μονοδρομήθηκε ο παραλιακός δρόμος Αγ. Νικολάου Από anatolh.com-19 Ιανουαρίου 2020, 08:26

 Όπως έγινε γνωστό από τον Δήμο, μονοδρομήθηκε από το βράδυ του Σαββάτου  18/1 ο παραλιακός δρόμος της πόλης (Ακτή Στυλ. Κουνδούρου), με φορά από το Αμμούδι προς το κέντρο της πόλεως του Αγίου Νικολάου.

Ξεκίνησε απόψε (18/1)η μονοδρόμηση του Παραλιακού στον Άγιο Νικόλαο από fonien.gr δημοσιεύθηκε 18.01.2020 – 23:01

Όπως έγινε γνωστό από τον Δήμο, μονοδρομείται απόψε 18/1 στις 22:00 το βράδυ ο παραλιακός δρόμος της πόλης (Ακτή Στυλ. Κουνδούρου), με φορά από το Αμμούδι προς το κέντρο της πόλεως του Αγίου Νικολάου.

Μονοδρομήθηκε ο παραλιακός στον Άγιο Νικόλαο  συντάκτης giorgos · 19/01/2020 με φορά από το Αμμούδι προς το κέντρο της πόλεως Όπως έγινε γνωστό από τον Δήμο Αγίου Νικολάου, μονοδρομήθηκε μετά τις 22:00 του Σαββάτου 18/1 ο παραλιακός δρόμος της πόλης (Ακτή Στυλ. Κουνδούρου), με φορά από το Αμμούδι προς το κέντρο της πόλεως του Αγίου Νικολάου. Εφιστάται η προσοχή των οδηγών και από τα δύο άκρα του δρόμου.

Να ’στε καλά, καλή Χρονιά, Καλά μυαλά 

Μανώλης Άρχος

ΥΓ.  Πριν 20 χρόνια υπηρετώντας στο ΥΜΕ έμαθα, ότι σοβαρή ευρωπαϊκή χώρα, όταν άλλαζαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για ένα μήνα υπάλληλος της Τροχαίας βρισκόταν στα σημεία, που άλλαζε η ρύθμιση μέχρι να γίνει κτήμα των οδηγών και να μην αιφνιδιάζονται, από τέτοιες αλλαγές, «εν τω άμα και το θάμα», που προσβάλλουν το αίσθημα κυκλοφορίας του όποιου μετόχου της, τα  ανθρώπινα δικαιώματα δηλαδή. Που τέτοιες ευαισθησίες όμως στο Δήμο ή έστω στη Διοίκηση, για την οδική ασφάλεια που δεν τη συναρτούν ποτέ με τα λάθη και τις σχετικές ανεπάρκειές τους. Θα έλεγα δε στον υπουργό ΥΥΜ&Δ κ  Καραμανλή να καταγράφονται ποινές και για τους υπευθύνους των οδικών δικτύων για κακότεχνες κατασκευές, εμπόδια, ανεπίτρεπτες σημάνσεις κττ που αφθονούν και κυριαρχούν στο Δήμο του Αγίου Νικολάου, γιατί λέει «έτσι θέλει» ο Δήμαρχος.    

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos