οι χαζοί και οι ναζί
οι χαζοί και οι ναζί

Έλληνα συμπολίτη

Είσαι εξοργισμένος εναντίον της κυβέρνησης για τις ουρές της ντροπής μπροστά στα μηχανήματα αναλήψεως χρημάτων;

Το σαδιστικό και αλήτικο αυτό καψόνι σε βάρος μας δεν είναι τίποτε άλλο από ναζιστικά αντίποινα. Τα οποία εφάρμοσαν εναντίον μας οι ευρωσυμμορίτες (κατά τον Ζουράρι) των Βρυξελλών και οι κακούργοι σαδιστές του Βερολίνου, οι οποίοι έκλεισαν τηστρόφιγγα της οικονομικής ρευστότητας προς τις τράπεζες. Και το έκαμαν αφενός, για να μας εκδικηθούν, επειδή τολμήσαμε να κάνουμε δημοψήφισμα και αφετέρου, προκειμένου να προκαλέσουν πανικό στο λαό και αγανάκτηση εναντίον της κυβέρνησης.  Η οποία φταίει τόσο, όσο και οι πολέμαρχοι για τις ελλείψεις των Μεσολογγιτών, όταν πολιορκούνταν απ’ τον Κιουταχή και τον Ιμπραήμ.

Είναι εξόχως εξοργιστικό το γεγονός ότι οι τοκογλύφοι και οι ναζί αμφισβητούν τον Έλληνα Πρωθυπουργό και την Κυβέρνησή του. Και ούτε πολύ ούτε λίγο κάποιοι απαιτούν την παραίτησή τους. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν ανέχονται το γεγονός ότι στη σημερινή Ελλάδα, παρ’ όλες τις καταστροφές, που προκάλεσαν, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι εξαιρετικής ευφυΐας και μόρφωσης και περισσής ανθρωπιάς. Γεγονός που μας θυμίζει το Ευαγγέλιο, που λέει ότι οι φαύλοι μισούν το φώς και το αποφεύγουν, για να μην αποκαλυφθούν τα κακουργήματά τους. Πολύ περισσότερο μάλιστα, αφού είχαν μάθει να συζητούν με προδότες και ηλιθίους, οι οποίοι τους έλεγαν ΝΑΙ σε όλα τα εγκλήματα, που τους ζητούσαν να κάνουν σε βάρος μας.

Και πρέπει αυτή τη στιγμή να προσέξουμε πολύ. Γιατί μπορείντόπιοι γερμανοτσολιάδες, που φαίνονται τρομοκρατημένοι και επιστράτευσαν όλους τους βρικόλακες (Κωστάκηδες, Γιωργάκηδες, κλπ) του παρελθόντος να δημιουργήσουν συνθήκες εμφυλίου πολέμου. Που βέβαια θα ήταν βούτυρο στο ψωμί των Γερμανών και των τοκογλύφων. Και ασφαλώς, σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να τους κάμουμε αυτή τη χάρη.

Πάντως η ελαχιστότητά μου τιμής ένεκεν αφιερώνω στους ναζί και τους κρετίνους το παρακάτω στιχούργημα:

Οι χαζοί και οι ναζί…

Το ΠΑΣΟΚ και η ΝουΔούλα,

Που μας τα σουφρώσαν ούλα

Κι όλα τα θολά «ποτάμια»

Και τα βρώμικα πλοκάμια

Βρυξελλών και Βερολίνου

Συνωμότησαν μαζί

Πως τη χώρα των ηρώων

Των σοφών και των αγίων

Πρέπει να την κυβερνούνε

Οι προδότες κι οι χαζοί,

Για να κάνουν ο, τι θέλουν

Τοκογλύφοι και ναζί…

παπα-Ηλίας

ΟΛΟΙ την Παρασκευή (3-7-15) στη συγκέντρωση του ΟΧΙ στην πλατεία Δημοκρατίας του Αγρινίου. Ώρα 7.30 μ.μ.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Η θέση σας, χρήσιμη !!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.