Ποια τουριστική προβολή κ Δήμαρχε; Για παρακμή πρόκειται!!!
η εικόνα που εισάγει στην ενότητα καταδυτικός τουρισμός

Η οποιαδήποτε τουριστική προβολή προϋποθέτει να υπάρχουν αξιοθέατα , δράσεις, ξενοδοχεία αλλά το κυριότερο γνώση του αντικειμένου με σχέδιο και στόχους.

Ανοίγοντας ο πολίτης τη νέα ιστοσελίδα του δήμου Αγίου Νικολάου www.αgiosnikolaoscrete.com (αυτή που αναφέρθηκε ο δήμαρχος στο δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΝΑΤΟΛΗ σελ 28, καθώς και σε όλες τις ιστοσελίδες) και ποιο συγκεκριμένα στην καταχώρηση για τον καταδυτικό τουρισμό (http://www.agiosnikolaoscrete.com/destinations/coastline/), θα διαπιστώσει ότι στην αρχική φωτογραφία διαφημίζεται ο καταδυτικός τουρισμός με φωτογραφία δύο ψαροτουφεκάδων.

Κ δήμαρχε αυτόνομη κατάδυση με ψαροτούφεκο απαγορεύεται! Άλλωστε δεν γνωρίζετε ότι αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για την περιοχή μας, το οποίο αν δεν επιλυθεί δραστικά δεν μπορεί να υπάρξει καταδυτικός τουρισμός στον τόπο μας με αξιώσεις;

Αντιλαμβάνεται πλέον και ο ποιο αδαής, ότι η παρούσα δημοτική αρχή από καταδυτικό τουρισμό δεν γνωρίζει. Τί και αν έχουν εκπονηθεί και πληρωθεί μελέτες δεκάδων χιλιάδων ευρώ για το τεχνητό θαλάσσιο πάρκο, τι και αν έχει αγοραστεί το σκάφος «dolgoruki» για να ποντιστεί στο συγκεκριμένο σημείο, τι και αν απαιτούνται δεκάδες χιλιάδες ευρώ έως ότου φτάσει αυτό το σκάφος να ποντιστεί, τι και αν  απαιτηθούν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ αν όχι εκατομμύρια για να ολοκληρωθεί το τεχνητό θαλάσσιο πάρκο, τι και αν ο καταδυτικός τουρισμός είναι η ναυαρχίδα των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, τι και αν έχουν χαθεί δεκαετίες, ο δήμος διαφημίζει ως καταδυτικό τουρισμό ψαροτουφεκάδες! Διαφημίζει ψαροτουφεκάδες έχοντας απορρίψει το ΦΕΚ 79β άρθρα 31,32,33 & 36 όπου θα δινόταν στον τόπο η δυνατότητα να έχει  τώρα και πολλά χρόνια φυσικό θαλάσσιο καταδυτικό πάρκο χωρίς κόστος!

Αντιλαμβανόμαστε πλέων ότι ο τόπος βρίσκετε σε θεσμική παρακμή. Θεσμική παρακμή πού είχε οδηγήσει τον δήμαρχο να σπεύσει  να εξυπηρετήσει τον σύλλογο ερασιτεχνών αλιέων με την κατασκευή νέας γλίστρας στο καθολικό, όταν οι ίδιοι χρησιμοποίησαν ως μάρτυρα ύποπτο για παράνομη αλιεία  (ο ίδιος το δηλώνει) στον δικαστικό τους αγώνα, προκειμένου η παραλία του Καθολικού να γινόταν ούτε λίγο ούτε πολύ καρνάγιο, και σαν να μην έφτανε ακόμα και αυτό, να χρησιμοποιεί το δημοτικό λιμενικό ταμείο τον ίδιο άνθρωπο για την κατασκευή της νέα γλίστρας στο καθολικό (για να είναι πιθανός άνετες οι εξορμήσεις του;)!

Κ δήμαρχε από τον τόπο μας δεν φ(ε)ύγουμε ως μετανάστες του «dolgoruki»,  απλά θα αλλάξουμε δήμαρχο!

Θωμάς Τζανόπουλος

Τουριστικός πράκτορας

Πολίτης αυτής της πόλης

Υ.Γ. Ο συγκεκριμένος παράνομος αλιέας, θα πρέπει να κατανοήσει ότι είναι εξαιρετικά κερδοφόρο αλλά κυρίως απείρως ασφαλέστερη ενασχόληση ο καταδυτικός τουρισμός!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos