Πρόσκληση για δημόσια συζήτηση στο Δήμαρχο Ιεράπετρας
το φράγμα των Μπραμιανών

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε της Ιεράπετρας. Σας θυμίζω σήμερα 15-3-2019, ότι σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράπετρας στις 1-10-2018 , και στην ερώτηση της Δημοσιογράφου : “Στο πόσιμο επιστρέφω, επειδή είναι πρόσφατο, τώρα πριν λίγο ήρθε ένα κείμενο από το κ. Μανώλη Λουτσέτη, αν θέλετε να δώσετε μια απάντηση “αν κινδυνεύουν τα νεφρά μας από το νερό της Μαλαύρας, σε ένα κείμενο.. ”..

Η απάντηση σας κ. Καλαντζάκη ήταν επί λέξει και σας άκουγε όλη η Ιεράπετρα :

“Είναι απόλυτα ασφαλές το νερό της Ιεράπετρας, δεν κινδυνεύουν τα νεφρά των Δημοτών όπως λέει ο κ. Λουτσέτης ο οποίος για άλλη μια φορά κινδυνολογεί, θα τα πούμε όμως κάποια στιγμή, ας περιμένουμε λίγο να κλείσει η τουριστική σεζόν γιατί δεν θέλω να δημιουργώ προβλήματα ενόψει της τουριστικής σεζόν, και μετά θα τα πούμε και για το νερό ύδρευσης.

…Έχομε τις αναλύσεις , είναι στη διάθεση του κάθε Δημότη για να δει ότι δεν κινδυνεύει , οι οποίες είναι αναρτημένες , αυτή είναι η πραγματικότητα .Δεν θα το κλείσω το κεφάλαιο εδώ, περιμένετε να λήξει η τουριστική σεζόν για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.”

Σας απάντησα και  ζήτησα δημόσιες απαντήσεις με δύο συνεχόμενες επιστολές μου αλλά εσείς κρύβεστε κ. Καλαντζάκη.

Πέρασαν κ. Καλαντζάκη 6 μήνες, η τουριστική σεζόν που λέγατε τότε τέλειωσε προ πολλού και σε λίγο θα αρχίσει η νέα σεζόν, εσείς κρύβεστε συνεχώς πίσω από τη πόρτα σας, σας έστειλα και άλλες επιστολές πρόσφατα και εσείς βάλατε εκπρόσωπο σας να με απαξιώσει και να με απειλήσει όπως κάνετε εξ’ άλλου και εσείς ο ίδιος επί 2 και πλέον χρόνια.

Σας καλώ κ. Καλαντζάκη , για το καλό του τόπου να σταματήσετε να ρίχνετε τις δικές σας ευθύνες στις πλάτες του Προσωπικού του Δήμου. Εσείς είστε ο Πολιτικός Προϊστάμενος 5 χρόνια τώρα, πέντε χρόνια που θα τα θυμούνται οι Γεραπετρίτες ως τα χειρότερα από άποψη Διοίκησης της ομορφότερης πόλης της νότιας Κρήτης.

Απαξιώνετε τους πολίτες, τους απειλείτε συνεχώς και κατ’ εξακολούθηση, μεταφέρετε τα λάθη και τις ευθύνες σας στις πλάτες του άρτια καταρτισμένου προσωπικού του Δήμου που ακόμη για λίγους μήνες θα είστε Δήμαρχος μειοψηφίας .

Κ. Καλαντζάκη, επειδή κρύβεστε 3 χρόνια και δεν απαντάτε στις επιστολές που σας στέλνω δημόσια , για  να ενημερωθούν οι πολίτες και για τα καταγγελλόμενα από εμένα και για όσα εσείς υποσχεθήκατε προεκλογικά και κλέψατε τους ψήφους των Γεραπετριτών που σας πίστεψαν , μεταξύ των οποίων ήμουν και εγώ, σας καλώ σε δημόσια ζωντανή συζήτηση σε όποιο ραδιοφωνικό σταθμό εσείς επιλέξετε. Είμαι βέβαιος ότι θα αποδεχτείτε κ. Καλαντζάκη τη πρόσκληση μου για το καλό της Ιεράπετρας .   

Με εκτίμηση Λουτσέτης Εμμανουήλ του Γεωργίου

Σμήναρχος Ε.Α. Δημότης Ιεράπετρας, Ιεράπετρα 15-3-2019

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos