Ρεύμα – Υπέρογκοι Λογαριασμοί λόγω Ρήτρας Αναπροσαρμογής ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
….δεν αρέσει σε κανένα Έλληνα να προσκυνά τον Αφέντη Photo by Pixabay on Pexels.com

Το δικαίωμα χρήσης του Χρηματιστηρίου Ενέργειας είναι νομοθετημένο.

Για το Πώς ανεβάζουν την τιμή μέχρι την ώρα Κλεισίματος της συναλλαγής, πρέπει να κάνουν σεμινάρια οι κ.κ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Άδωνης Γεωργιάδης και ο κος Σκυλακάκης.

Οι ουρανομύκεις κυβερνητικές σπαθιές έγνοιας για τους Έλληνες και τα συσσίτια που θα μας βγάλουν σε λίγο, μετά την Αφρικανική σκόνη αλογοκαβαλαρίας επιδοτήσεων για τα πάντα, όπως τότε στο Ανατολικό μπλόκ τσουβάλια ζάχαρη τσουβάλια όσπρια κλπ, αντί για κατακεφαλιές στα τρωκτικά που βυζαίνουν ασταμάτητα τους Έλληνες, ξεφτιλίζουν τις Κυβερνήσεις και όλο τον Ελληνικό λαό.

Αφού δεν ξέρουν τις κομπίνες που κάνουν όπως οι μαυραγορίτες στην κατοχή, αυτοί σήμερα εκεί στο Χρηματιστήριο Ενέργειας, ας μαστιγώσουν την Επιτροπή Ανταγωνισμού και την ΡΑΕ να ΚΑΛΠΑΣΕΙ να Αποκαλύψει το μαύρο των μαϊμού αγοραπωλησιών και να μας δηλώσει η Κυβέρνηση αν ο Πούτιν και η Ρωσία του αύξησαν ή δεν αύξησαν την τιμή του Φυσικού Αερίου, γιατί αυτοί λένε ότι δεν αύξησαν την τιμή του Φυσικού Αερίου.

Ότι στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο κλέφτης και ο ληστής, είναι γνωστό σε όλους, εκτός από την κυβέρνηση όπως φαίνεται.

Η αλλιώς, δεν έχει τα κότσια τις γνώσεις και την ικανότητα να διοικήσει και να κοπανήσει τους νταβατζήδες, λες και είναι το εργοστάσιο Αζοφστάλ στην Μαριούπολη, επειδή γαρ δεν ξέρει από Χρηματιστήριο και τον αέρα μπανά που αγοράζουν και πουλούν εκεί μέσα για την δημιουργία εικονικής ανώτερης τιμής.

Δεν αρέσει σε κανένα Έλληνα να προσκυνά τον Αφέντη να του δώσει επιδότηση και αυτό πρέπει αν σταματήσει και να πάνε στα σπίτια τους οι νταβατζήδες.

Έχει ξεχειλίσει το καζάνι της οργής της μετατροπής της Ελλάδας σε χώρα συσσιτίων, πλαφόν και επιχορηγήσεων, ξύνοντας τον πάτο του βαρελιού, όπως ελέχθη ΑΡΜΟΔΙΩΣ.

ΙΝΚΑ Κρήτης

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos