Ο Ζακ Κωστόπουλος
Ο Ζακ Κωστόπουλος, ένας άνθρωπος λιντσάρεται, δολοφονείται μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας και δεν τρέχει τίποτα !!!! (η φωτογραφία από τη σελίδα του στο Facebook)

Αυτές τις μέρες, δείξαμε πέρα από κάθε φαντασία τι άνθρωποι είμαστε, ή μάλλον δείξαμε φόρα παρτίδα τα ζωώδη ένστικτα μας.

Αδιάφορο αν ο συγκεκριμένος δολοφονηθείς (γιατί τα μεγάλα ΜΜΕ μιλούν για θάνατο;), ήταν γνωστό μέλος της κοινωνίας των ομοφυλόφιλων ή LGBT ή ΛΟΑΤ (Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος και Τρανς).

Γνωστός ή άγνωστος, προβεβλημένος ή μη, ο Ζακ Κωστόπουλος ήταν ένας συνάνθρωπος μας, που κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, λιντσαρίστηκε μέχρι θανάτου, δηλ, δολοφονήθηκε από κάποιους μανιασμένους που βρήκαν την ευκαιρία να εκτονωθούν, με τους τριγύρω να κοιτάνε χωρίς να προσπαθούν να σταματήσουν το έγκλημα, τους αστυνομικούς επίσης να μην παρεμβαίνουν και ένας μόνο προσπάθησε να σταματήσει τη δολοφονία.

Στη συνέχεια η αστυνομία περνά χειροπέδες στον νεκρό και τον μεταφέρει στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί ο θάνατος του.

Κι όλα αυτά, μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας !!!

Η δικαιοσύνη απήγγειλε κατηγορίες κατά του ιδιοκτήτη του καταστήματος για ανθρωποκτονία, αλλά μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει εντοπίσει τους υπόλοιπους “αυτοδίκες” και εκτελεστές. Δεν γνωρίζουμε αν το ερευνά, αφού υπάρχει τουλάχιστον ένα video από κινητό τηλέφωνο.

Το χειρότερο όμως όλων είναι το γεγονός ότι άνθρωποι λιντσάρονται κοινή θέα στην Ελλάδα του 2018. Και αυτό δεν φαίνεται να ενοχλεί κανέναν.

Δεν είδαμε καμία ανακοίνωση από τα κόμματα, από θεσμικούς φορείς, από εκείνους που εν πάσει περιπτώσει “υπερασπίζονται” τη τάξη και την ηθική τούτου του κράτους. Μόνο από τον πρόεδρο της Βουλής.

Θα ‘πρεπε το θέμα να αποτελέσει προτεραιότητα του ίδιου του πρωθυπουργού, αλλά μέχρι στιγμής σιγή.

Άρα, πλέον, η δικαιοσύνη στην Ελλάδα έχει περάσει στα χέρια του πλήθους;;;;;; δυστυχία μας !!!

Υ.Γ. 1
Η σύγχρονη μόδα:
Επινοούμε ορολογία, τοποθετούμε εκεί όποιον διαφέρει από το πλήθος και όλα καλά. LGBT ή ΛΟΑΤ (Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος και Τρανς), πρεζάκια, χασικλήδες, πουτάνες, περιθωριοποιούμε όσους δεν μας μοιάζουν, στήνοντας σύγχρονα, χωρίς εμφανή σύνορα, γκέτο, μη τυχόν και μας μολύνουν.

Από τη Σπιναλόγκα έως σήμερα, έχουν εξελιχθεί πλέον και οι τρόποι απομόνωσης.

Υ.Γ. 2
Τι έγινε τώρα; φοβόμαστε και τις λέξεις; γιατί σε μεγάλο βαθμό τα Αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης μιλούν για “θάνατο” και όχι για δολοφονία, ή λιντσάρισμα !!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos