Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί, απάντηση στον δήμαρχο Ιεράπετρας
ο Αργύρης Πανταζής

Σε υποδείξεις για το πως θα κάνει την κριτική της η δημοτική παράταξη ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ στα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια και αφορούν το πως διοικηταί ο δήμος της Ιεράπετρας, προχώρησε για άλλη μια φορά η δημοτική αρχή Καλαντζάκη. Αδυνατεί να συνειδητοποιήσει ότι στο δήμο Ιεράπετρας υπάρχει και η αντιπολίτευση, όμως τελικά και από ότι φαίνεται δεν διαφωνούμε σε όλα.

Μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους η επικεφαλίδα που στο  τελευταίο δελτίο τύπου που εξέδωσε η παράταξη ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ με επικεφαλής τον κ. Καλαντζάκη,  η οποία αναφέρει αυτολεξεί τα παρακάτω,  Με στοιχεία και όχι με υποθέσεις λαμβάνονται οι αποφάσεις των δικαστηρίων.

Αυτά μας λέει στο πρόσφατο δελτίο τύπου (απάντηση) η δημοτική μας αρχή που φαίνεται να έχει κοντή μνήμη και να μην  θυμάται ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Καλούμε τον δήμαρχο Ιεράπετρας να ρίξει μια ματιά όχι στο υπερπέραν αλλά δίπλα του, όπου τα ίδια δικαστήρια με στοιχεία και όχι με υποθέσεις καταδίκασαν την πρώτη στην τάξη αντιδήμαρχο και δεξί χέρι του δημάρχου, επιβάλλοντας της για πρώτη φορά στην ιστορία του δήμου Ιεράπετρας την ποινή της αργίας από τα καθήκοντα της ως αιρετή της αυτοδιοίκησης, για το αδίκημα της απευθείας ανάθεσης σε συγγενικό πρόσωπο.

Τώρα για την υπόθεση της Καλαμαύκας και τα ψέματα που αράδιασε ο δήμαρχος Ιεράπετρας προκειμένου να πετύχει την αθώωση του, υπάρχουν και τα πρακτικά της δίκης για του λόγου το αληθές.

Έχετε κάνει το ψέμα εργαλείο διοίκησης και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι πολίτες του δήμο μας, δεν μπορείτε  να τους πείσετε πια για το αντίθετο.

Θα προτείναμε στην παράταξη σας αλλά και σε εσάς προσωπικά κύριε δήμαρχε,   να σταματήσετε να μας κουνάτε το δάχτυλο (μιας και δεν δεχόμαστε υποδείξεις από τιμωρημένους αιρετούς) και να απαντήσετε συγκεκριμένα σε όσα ερωτάστε από την παράταξη μας και όχι να υπεκφεύγετε με αοριστολογίες.

Για την δημοτική  παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα».

Ο Επικεφαλής
ΠΑΝΤΑΖΗΣ Θ. ΑΡΓΥΡΗΣ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos