Συνεχής θόρυβος από το δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΑΝ, καταγγελία
το σημείο στη Κριτσά

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΡΙΤΣΑΣ, ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ και ΥΔΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Φρικτος θόρυβος, εναμιση μηνα το καλοκαιρι 2015 και καθε βραδυ,απο αρχες Αυγουστου του 2017, εως και σημερα….λογω βλαβης στο δυκτιο  υδρευσης της δευαν.

Ο  θόρυβος ”βγαινει” μεσα απο τη γη, στο δημοσιο δρομο, ακριβως πανω απο το σπιτι μου, εκει δεν υπαρχει τιποτα αλλο.

Ειναι ιδιαιτερα εντονος, ειναι αδυνατον να κοιμηθω η’ να ησυχασω το βραδυ, νωρις η’ πιο αργα στο σπιτι μου, μολις αρχισει, ανοιγω αιρκοντισιον για να ”σπασει” ο θορυβος απο τις σωληνωσεις, ”χτυπανει” σε ολο το σπιτι.

Φασαρια σαν απο πλυντηριο που στυβει, υπαρχει και τις πρωινες ωρες ως 9:30, απο το πατωμα της κρεβατοκαμαρας μου. μερος του σπιτιου που ακουμπαει στο βραχο -πασπαρο.

Υπαρχει θόρυβος και την ημερα, οπως ακριβως το βραδυ, δεν κραταει ομως περα λιγων λεπτων.

Επισης δεν υπαρχει μειωση θορυβου, ακομα και αν , οπως εχω κανει πολλες φορες, κλεισω το διακοπτη που τροφοδοτει νερο το σπιτι μου.

Ειμαι απο τον Αυγουστο 2017, με λιγο υπνο (μονο με αιρκοντισιον), πονοκεφαλο, σχεδον καθε μερα ντεπον και βουλωμενα αυτια μεχρι τ’απογευμα. Δεν θα μπορω να ανταπεξελθω ουτε στην εργασια μου το καλοκαιρι !!!!

Βοηθεια δεν εχω απο κανενα, αντι αυτου, αν και ζητησα απο γονεις, ο γραφανακης κωστης, μου εκοψε και το ρευμα την Μεγαλη Τριτη, εως και τωρα… λογω αυξημενου ρευματος λεει, χωρις να εχει ερθει λογαριασμος. Αν και αυτος ευκαιρια εψαχνε, τη βρηκε, λογω του προβληματος απο το θορυβο του δικτυου της δευαν, γ’ αυτο και δεν με βοηθησε…

-Πολυ σημαντικο….. ειναι και μεγαλος κινδυνος που υπαρχει να σπασουν σωληνες, δυνατο χτυπημα, οι σωληνες που φερνουν νερο στο σπιτι μου, ”περνουν” μεσα απο τους τοιχους του σπιτιου, ηδη υπαρχει διαρροη, μου γκρεμιζει το σπιτι…. σιγα σιγα.

–Με οποιο τροπο κ αν ενημερωσα, την δευαν, αρνουνται να φτιαξουν τη ζημια, με παραλογα ψεματα, οτι δεν υπαρχει προβλημα, το ‘παιξαν κουφοι, Πεδιαδιτης, Φαλεγκος, και προεδρος Ζαχαριαδης 9ο/2017, και την επομενη δραδυα, ηρθε το περιπολικο οπου κ ακουσε το θυρυβο στο σημειο που τους υπεδειξα. Εχω απαντησεις ψεματα απο διευθυντη και προεδρο της δευαν, ολα στη διαθεση της δικαιοσυνης. Γραφουν για κλιμακιο που ελεγξε το προβλημα, χωρις να εχω απαντηση στο ποιοι, ποτε και πως ακριβως ελεγξαν. Μετα τους 3 αντρες ηρθε το περιπολικο. Η παρουσια τους και ψευτικη και ακυρη. Τους ζηταω ξανα αυτοψια, παρουσια περιπολικου, και μαρτυρων, δεν το δεχονται.

—Η κοινοτητα της Κριτσας, αρνειται να βοηθησει, ο ενας εκ των κουφων, δε ερχεται να ακουσει ξανα, αποφευγει καθε βοηθεια σε ενα μια τοσο σοβαρη και επικινδυνη βλαβη απο το δικτυο της δευαν, που υπηρχε και τα προηγουμενα χρονια, καθως η δευαν το εγεγχει για να πληξει την οικια, οικια μου και εμενα τωρα. Ολα θα αποδεικτουν στο δικαστηριο κατα της δευαν.

—- Απο το τμημα περιβαλλοντος που ενημερωσα, εχω εντολη για αυτοψια,απο 18/10/2017, καμια σοβαρη ενεργεια, ακομα και μετα τις 25/11/2017 που και απο τοτε παρακαλω τον Μπ Βαρδακη να ερθει για τον θορυβο, ακομα και μετα εγγραφου απο τον συνηγορο του πολιτη. Εφτα μηνες αδιαφοριας και αναβολων. Ο Περιφεριαρχης Καλογερης, σε τηλ/κη επικοινωνια, μου ειπε αστειευομενος… ε, θα ερθει ο Μπαμπης, να πιει 1 καθε, να τ’ακουσει. πολυ αστειο κυριε.

—- Απο αστυνομια εχω την αναφορα 9ο/2017,  ζητησα ξανα περιπολικο, 6 μηνες μετα, αφου δεν σταματαει ο θορυβος. Οταν ηρθαν, εντολη διοικητη, ενω ακουσαν, ο ενας με απειλησε, με φωνες, για δικογραφια αν ακουσω ξανα θορυβο που δεν υπαρχει και τους καλεσω. μαλιστα. Ονοματα εχω ζητησει απο διοικητη.

Το ιδιο προβλημα υπαρχει στην οικια του Μανωλη Ανδρουλακη, καθως τυχαια συναντηθηκαμε, ενω ετρεχα γ’αυτο και λεγοντας του το , μου ειπε οτι το ιδιο προβλημα ακριβως υπαρχει και στο σπιτι του

Δευαν, στο σπιτι μου εμεναν αλλοι πριν το 2011, ειχαν το ιδιο προβλημα, μπορουν να ψευδομαρτυρησουν στο δικαστηριο.  2 χρονια αδειο, δεν ξερω για θορυβο.  Εγω ηρθα 18/4/2013 και μεχρι τον 8ο/ 2015 κανενας θορυβος. Το καλοκαιρι του 2015, χτυπαγε για ενα μιση μηνα, σας ενημερωσα. Το 2016 ελειψα 4 μηνες , 26/10/2016 που επεστρεψα, και το χειμωνα ενταξει. Τωρα απο αρχες Αυγουστου του 2017 καθε βραδυ, και το χειμωνα. Μπορειτε να το σταματησετε και να επιδιωρθωσετε τη ζημια, Το ελεγχετε και θελετε να πληξετε την οικια μου και εμενα, συμμορφωθειτε με τα νομιμα, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ και δωστε μου εγγραφο αποκαταστασης ζημιας.

Αναστασία Γραφανάκη

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos