Εμμανουήλ Τερζάκης Με μεγάλη μου έκπληξη άκουσα χθες (26.2) το Ζουράρι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Αλφα» να λέει στον κ. Χατζηνικολάου ότι στη Μίλατο δεν έγιναν ποτέ δημοτκές εκλογές τις δυο τελευταίες τετραετίες. Όταν μάλιστα ο κ. Χατζηνικολάου τον ρώτησε αν ο Μανόλης Τερζάκης είναι Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Μιλάτου του Δήμου Νεάπολης, ο αμίμητος Ζουράρις αρνήθηκε ότι γνωρίζει κάτι τέτοιο.
 
Φαίνεται λοιπόν ότι ή έχει ασθενή μνήμη σε όσα δεν τον βολεύουν ή έχει πέσει τόσο χαμηλά ώστε διασπείρει εν γνώσει του ψευδείς ειδήσεις, προκειμένου να επηρεάσει την κοινή γνώμη προς την κατεύθυνση που αυτός θέλει. Αν για ένα τέτοιο θέμα που το γνωρίζουν όλοι, ο Ζουράρις δε διστάζει να καταφύγει στο ψέμα για να ισχυροποιήσει τα σαθρά του επιχειρήματα, τότε είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς την ποιότητα των επιχειρημάτων του και την βαρύτητα του λόγου του.
 
Αν ωστόσο θέλει να λέει ψέματα να πάει να τα λέει στους συγχωριανούς του που τον πιστεύουν. Είναι όμως άδικο να χρησιμοποιεί τέτοια ψέματα προσπαθώντας να επηρεάσει την τύχη της Μιλάτου κόντρα στην πραγματική θέληση των κατοίκων.
 
Ας καταλάβει και αυτός και η μειοψηφία που εκφράζει ο Σφυράκης στη Μίλατο, ότι είτε το θέλουν είτε όχι, η πλειοψηφία των Μιλαθιωτών θέλουμε το χωρίο μας η Μίλατος να παραμείνει στο Δήμο Νεάπολης.
 
Εμμανουήλ Τερζάκης 
Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Μιλάτου Δήμου Νεάπολης
 

Print Friendly, PDF & Email

Από manos