Τι ζητάει η αλεπού στο παζάρι;
Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αγίου Νικολάου

Ανάμεσα, στις μεγαλουργίες σας, με την τιμολόγηση του νερού το 2016, είναι ασφαλώς κι εκείνη της τιμολόγησης του νερού για τον αγιασμό, το ζέον, τα βασιλικά ραντίσματα σε διάφορες περιπτώσεις, όταν ενταφιαζόμαστε κλπ.Το νερό των Ιερών Ναών.  Η 1η απόφαση ακυρώθηκε, γιατί παρανόμως τότε προέβλεπε τιμολόγηση του νερού των Ι. Ναών, αντί της δωρεάν παραχώρησης, που έλεγε ο νόμος.  

Η 2η απόφαση επανέλαβε αναιδέστατα την 1η κι αντί η ΑΔΚ και ΕΕ να σας την τρίψει στα μούτρα ξανά, ως όφειλαν, την ευλόγησαν, μετά φανών και λαμπάδων καταργώντας απλά και μόνο πλην ανεπιτρέπτως τη διάταξη, για τους Ι. Ν.

Κατάργηση, που υποθέτω, πως δε συμμορφώθηκαν καν οι φαταούλες της ΔΕΥΑΑΝ και του Δήμου. Κι έτσι επληρώθη το ρηθέν, για την κοινωφελή «κλέβουν και της Παναγιάς τα μάτια»   

Πρωτοστάτης και εμπνευστής της υπόψη απόφασης σεις Δήμαρχε, όπως δημόσια εγράφη, θα υπερηφανεύεστε  ασφαλώς, που πέραν των προαναφερθέντων, το δήθεν ενιαίο τιμολόγιο αφορούσε μόνο τα σπίτια και τους Ι. Ναούς, για δε τα υπόλοιπα άρτζι μπούρτζι και λουλάς.   

Κι όσο για τις τιμές σε απευκταίες υπερκαταναλώσεις π.χ.

  • >300m3 έχομε,για σπίτια 2,5€/m3,
  • για επιχειρήσεις μικρά ξενοδοχεία 1,05€/m3, για Κοτέτσια και Κτηνοτροφ. Μονάδες 2,5€/m3, και
  • για μεγάλα ξενοδοχεία 1,24€/m3.

Αυτές τις λογικές εννοούσατε Δήμαρχε, όταν δημόσια τις ανακοινώνατε, να ευνοήσετε δηλαδή ξενοδοχεία κι επιχειρήσεις, με μισοτιμής έναντι  Οικιών, Ι. Ν. Κοτετσιών και Κτηνοτροφ. Μονάδων (των απλών ανθρώπων εν τέλει), τιμολόγηση;

Κι έρχεστε τώρα Δήμαρχε, όπως λέει το δημοσίευμα «Δικαίωμα στη Πόλη στη Μητρόπολη Πέτρας και ΑΣΤΕΚ να τρέχετε αναιδέστατα στην εκκλησία και στα χωριά, θεσμούς π’ αργοσβήνουν κι εξαιτίας σας, αναζητώντας ψήφους !;  

«Αιδώς Αργείοι» λέγαν πρόγονοί μας, με δυο λέξεις!               

Να ’στε καλά Χριστός Ανέστη

Μανώλης Άρχος

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos