ο νέος δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης
ο νέος δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης

Με αφορμή τις δηλώσεις του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Πολίτες εν Δράσει, κ. Μαχαιρά σχετικά με τα προβλήματα του αγροτικού κλάδου

μετά την απώλεια των αγορών της Ρωσίας και της Ουκρανίας, διευκρινίζουμε ότι ο δήμος Ιεράπετρας καθημερινά υποστηρίζει και διεκδικεί τα αιτήματα όλων των παραγωγικών τάξεων της περιοχής μας και βέβαια και του αγροτικού κλάδου.

Στην προκειμένη περίπτωση το πρόβλημα που έχει προκύψει με την πώληση των αγγουριών είναι κάτι που ως δήμο μας απασχολεί και μας προβληματίζει.

Για τους λόγους αυτούς στηρίζουμε κάθε προσπάθεια του Αγροτικού Συλλόγου της περιοχής μας που είναι και το αρμόδιο όργανο για την προάσπιση των δικαιωμάτων των αγροτών και τασσόμαστε υπέρ των όποιων κινητοποιήσεων για τη λήψη μέτρων στήριξης του αγροτικού εισοδήματος.

Θεωρούμε ότι για το εν λόγω πρόβλημα θα πρέπει να ενεργοποιηθούν και πάρουν θέση και οι Βουλευτές του Νομού μας και μέσα από συντονισμένες προσπάθειες να διεκδικήσουμε όλοι μαζί την καλύτερη δυνατή λύση για τους αγρότες μας.

Ως δήμος είμαστε καθημερινά σε ετοιμότητα και αγωνιστικότητα και ο απώτερος στόχος μας είναι να στηρίζουμε τους αγρότες μας με έργα και όχι με λόγια!

O Δήμαρχος Ιεράπετρας

Θεοδόσιος Καλαντζάκης

η τοποθέτηση των Πολιτών εν Δράσει

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Η θέση σας, χρήσιμη !!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.