ΥΠΟΚ εναντίον όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ
ΥΠΟΚ εναντίον όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ

Μας καταγγέλλουν ότι, η μιντιακή όπως φθάνει σε εμάς διαχείριση των απαιτήσεων των εκβιαστών και δόλιων τοκογλύφων και ισοδύναμα αγράμματων στην αριθμητική δανειστών, λέγε αρπακτικών ιεράκων,

από 1 εκ των 10 υπουργείων, έχει αναστείλει την λειτουργία των υπηρεσιών της χώρας σε όλο το εύρος τους των άλλων 9 Υπουργείων.

Δεν απαντούν ούτε στο τηλέφωνο ούτε στις αρμόδιες επιστολές – καταγγελίες.

Τα πρόστιμα με πράξεις των Εφόρων ή της Τροχαίας θεόρατα – αδύνατον αν πληρωθούν. Για την  Προσφυγή στα Διοικητικά τα απαιτούμενα αποδεικτικά δεν τα παρέχει το TAXIS.

Το TAXIS ανοίγει και κλείνει σαν να είναι μαγαζί π.χ. των προσωρινών εκάστοτε κ.κ. Βαλαβάνη ή Γιάνη Βαρουφάκη ή , ή , οι ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ και οι ΠΟΛ σαν τα γλαροπούλια έρχονται και φεύγουν καθημερινά, και οι προσωρινοί εκάστοτε κ.κ. Βαλαβάνη ή Γιάνης Βαρουφάκης ή , ή ,, στον κόσμο τους και την φράση, ανάπτυξη, τσίχλα χιλιομασημένη για φτύσιμο κατά Γής. Οι Λογιστές σε όλη τη Χώρα στα πρόθυρα της σχιζοφρένειας. Δημοκρατική Τρομοκρατία δια του ασαφούς και αόριστου.

Ακολουθεί ο πραγματικός διάλογος μετά από πίεση προς τον Λογιστή του, του υπόχρεου Ετήσιας Δήλωσης χωρίς εισόδημα και Συγκεντρωτικών, και προβάλλει πως πράγματι βρισκόμαστε σε διαρκές ΣΟΚ από τους  προσωρινούς εκάστοτε κ.κ Βαλαβάνη ή Γιάνη Βαρουφάκη ή , ή ,,

΄΄Συγγνώμη τώρα που με έπιασαν τα γέλια αλλά όντως είναι θεία τιμωρία που θέλεις Γιάννη να υποβάλλεις τις συγκεντρωτικές 3 μήνες πριν την λήξη τους !!!

Τα γέλια προέκυψαν από την διαπίστωση ότι αυτό που μου ζήτησες (δικαιολογητικό υποβολής των συγκεντρωτικών) δεν είναι … έτοιμο από το σύστημα ακόμα και δίδει μόνον ιστορικό (βλέπε συνημμένο αρχείο) όπου όμως δεν μπορείς να καταλάβεις ούτε κάν για ποιο έτος έγινε η υποβολή, ούτε καν το όνομα του υποβαλλόντος δεν φαίνεται παρά μόνο ένα ΑΦΜ πάνω δεξιά  !!! 

(Δες το συνημμένο αρχείο) 

Ακόμα και στις οδηγίες των Ηλεκτρονικών Συγκεντρωτικών δες τι γράφει στις οδηγίες:

“A33. Πώς μπορώ να αποδείξω ότι υπέβαλα εμπρόθεσμα;

 Στο “Ιστορικό” της εφαρμογής καταγράφεται με την ανάλογη ένδειξη αναλυτικό ημερολόγιο υποβολών και ενεργειών χρήστη είτε μέσω αρχείου είτε μέσω της ίδιας της εφαρμογής”

Δηλαδή αποδεικτικό γιόκ. Μόνο ιστορικό υπάρχει και από αυτό δύσκολα βγάζεις άκρη. Πάντως όλα αυτά που βλέπεις στο ιστορικό είναι οι εγγραφές συγκεντρωτικών άρα το 2014 έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς από εμένα. 

Υ.Γ. Τα γέλια με έπιασαν βασιζόμενος στο γνωστό αξιοπερίεργο χαρακτηριστικό σας: –>  < σας έπιασε να θέλετε να υποβάλλετε δηλώσεις 3 μήνες πριν την προθεσμία (με αποτέλεσμα αυτό να μην γίνεται αφού δεν είναι ολοκληρωμένες ακόμα (10.06.15) οι ηλεκτρονικές εφαρμογές του TAXIS) και να θέλετε και να υποβάλετε και την δήλωσή σας πριν ανοίξει κάν η φόρμα υποβολής !!!  Είναι ιστορία για το ημερολόγιο μου. 

Ακόμα και αν ήταν δικαστήρια και άλλα νομικά που σας βιάζουν έπρεπε να προσκομίσετε αυτά που σας είχα πει, δηλαδή το μόνο επίσημο και έγκυρο στοιχείο που έχετε. Ένα ακριβές αντίγραφο των επίσημων σας βιβλίων. Αυτά !!!! Και εσείς τρέχετε (και τρέχετε και εμάς ) χωρίς λόγο.΄΄ 

Η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. κατάθεσε πλήρη πρόταση, όμως στα σχόλια, οι αναγνώστες γράφουν πως ότι και να γράφετε στην πρότασή σας και ότι και να προτείνετε αυτοί θα σας γράφουν.

Η επωδός, ότι αυτή θα σας γράφουν, δεν είναι η απόδειξη ?? πως το ΣΟΚ του ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ δεν το ρυμουλκείται βιαίως ΕΔΩ και εσείς κ.κ. Βαλαβάνη ή Γιάνη Βαρουφάκη ή , ή ,,

ΙΝ.ΚΑ. Κρήτης

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos