Όλα καλά κι όλα ωραία (;) ... χθες ήσουν μ' άλλονε παρέα (!)
η δύναμη του εμείς

Από την πλευρά μας καλωσορίσαμε τον Αντιδήμαρχο κ. Αλεξάκη Χάρη στον προεκλογικό στίβο και του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία – παρά το γεγονός ότι τέτοιου είδους ενέργειες και πρωτοβουλίες, δεν είναι γνωστές στην πολιτική σκηνή του τόπου μας. 

Βέβαια από την πλευρά μας περιμέναμε από τον κ. Αλεξάκη – εν ευθέτω χρονικό διάστημα – να καταθέσει την παραίτηση του από τα καθήκοντα του.  Επίσης, σε αντίθετη περίπτωση, περιμέναμε την άμεση αντίδραση του Δημάρχου Αγίου Νικολάου, ώστε να ζητήσει την παραίτηση του Αντιδημάρχου, αφού αποφάσισε επίσημα να διεκδικήσει τον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Πρέπει όλοι να γνωρίζουμε πως καθετί πιθανά νόμιμο δεν είναι και κατ’ ανάγκη ηθικό. Όταν κάποιος διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα – δη χρήμα του ΠΑΟΔΑΝ – και παράλληλα αποφασίζει να ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητα του, οφείλει να παραιτηθεί των καθηκόντων του ή οφείλουν να τον παραιτήσουν.

Αυτό λέει η ηθική καθώς και η κοινή λογική.

Ποια είναι η ηθική και η κοινή λογική των Διοικούντων του Δήμου Αγίου Νικολάου, μένει να το δούμε.

Εμείς προς το παρόν δεν θα αντιδράσουμε περαιτέρω, πιστοί στα πιστεύω μας. Όμως σε καμία περίπτωση δεν θα αποδεχθούμε τετελεσμένες καταστάσεις και σε καμία περίπτωση δεν θα αγνοήσουμε καταστάσεις που άπτονται ηθικής και μόνο. Ελπίζουμε μέσω της ανακοίνωσης αυτής, να δοθεί το μήνυμα και σε άλλους Αντιδημάρχους που πιθανόν θα ήθελαν να διεκδικήσουν τον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ

η δύναμη του Εμείς, υποψήφιος δήμαρχος: Γιώργος Γουναλάκης

Γιώργος Γουναλάκης, η δύναμη του ΕΜΕΙΕΣ, χαιρετισμός Χριστουγέννων

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos