Πα.Σο.Κ.Του γραμ. Τ.Ο. Πα.Σο.Κ., Αγ. Νικολάου.

Πολύ εύκολα ανοίγετε τα θέματα και πολύ εύκολα θέλετε να τα κλείνετε. Πετάτε τη λάσπη σας, συκοφαντείτε, εκβιάζετε και όλα μέλι-γάλα. Υπάρχει θέμα ηθικής τάξης. Δεν μπορείτε τόσο εύκολα να συκοφαντείτε χωρίς στοιχεία. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.
Αφού προσπεράσατε τόσο εύκολα «τις μεθόδους πρόσληψης που γνωρίζω καλά» και με την απάντηση μου αποκαλυφτήκατε ψεύτες και συκοφάντες, συνεχίζετε τη συκοφαντία και το ψέμα.

Όλα είναι αποκυήματα της φαντασίας σας για να με εκθέσετε με ψέματα και να δημιουργήσετε εντυπώσεις.
Σας έχει ενοχλήσει η πολιτική μου δράση και οι πρωτοβουλίες της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ και γι’ αυτό αντιδράτε έτσι. Αυτό δείχνει το φόβο και τη πολιτική σας αδυναμία να αντιπαρατεθείτε σε πολιτικό επίπεδο. Αν πιστεύετε ότι με τις μεθόδους και τις προβοκάτσιες που χρησιμοποιείτε θα σταματήσομε να σας ασκούμε κριτική και να αποκαλύπτομε τη πολιτική της κυβέρνησης σας κάνετε μεγάλο λάθος.
Όσο συνεχίζετε να μου επιτίθεστε προσωπικά με ψέματα, τόσο εκτίθεστε περισσότερο και αποκαλύπτεστε ψεύτες και προβοκάτορες.
Σας προκαλώ :αν έχετε στοιχεία και ονόματα δώστε τα στη δημοσιότητα(από ποιόν ζήτησα και τι ζήτησα) και θα λάμψει η αλήθεια. Σας ενημερώνω και σας προειδοποιώ τελευταία φορά:

ΑΠΑΙΤΩ μέχρι 30 Αυγούστου 2008 να:
1)Δώσετε στοιχεία και ονόματα(ποιά στοιχεία? και ποιά ονόματα?) για το συμψηφιστικό σας εκβιασμό ότι δήθεν ζήτησα παρέμβαση υψηλόβαθμου κομματικού σας στελέχους να με βοηθήσει (αλήθεια σε τι? ούτε μετάταξη, ούτε απόσπαση, ούτε μετάθεση επεδίωξα, ούτε κρίσεις γίνονται) μετα τη συγχώνευση ΤΑΞΥ-ΙΚΑ. Αυτοδίκαια εντάσσομαι όπως και οι άλλοι 8 συνάδελφοι μου στο ΙΚΑ από 1/8/08.Μη με προκαλείτε να αποκαλύψω παρεμβάσεις στελεχών σας και υπουργού σας στο ΤΑΞΥ. Αντί να με συκοφαντείτε, θα απολογηθείτε. Όσο θα με προκαλείτε με ψεύδη ,θα σας αποκαλύπτω. Σταματήστε το πόλεμο λάσπης. Πάντα πίστευα και πιστεύω στη αξιοκρατία και το γνωρίζουν καλύτερα οι συνάδελφοι μου παρά εσείς.
2)Ζητήσετε δημόσια συγνώμη «για τις μεθόδους πρόσληψης που γνωρίζω καλά» και με την απάντηση μου αποκαλυφτήκατε ψεύτες. και
3)Να ζητήσετε δημόσια συγνώμη ότι «ζήτησα τη βοήθεια υψηλόβαθμου κομματικού σας στελέχους» όπως αναφέρατε σε δημοσίευμα σας στην ΑΝΑΤΟΛΗ στις 16-17/8/08 και σε όποια ιστοσελίδα την έχετε αποστείλει. Διαφορετικά είστε κοινοί συκοφάντες και ψεύτες και το λόγο θα έχει πλέον η δικαιοσύνη. Θα το επαναλάβω για δεύτερη φορά: Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

Το πρόβλημα είναι δικό σας. Όλη η Τοπική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας του ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ψεύδεται χωρίς στοιχεία και αντιμετωπίζει τη κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης από μέρους μου.
Αλήθεια συμφωνεί όλη η Τοπική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας του ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και ο Βουλευτής σας στο Νομό με αυτού του χαμηλού επιπέδου πολιτική αντιπαράθεση και συκοφαντική επιχείρηση απέναντι στο Γραμματέα άλλου κόμματος από τον Υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου της Οργάνωσης σας? Αυτή είναι η αποστολή σας σαν στελέχη που εκπροσωπείτε ένα κατά τα άλλα «σύγχρονο κόμμα»,ένα «κόμμα του μεσαίου χώρου» όπως λέτε πως είστε?
Δεν το έχετε καταλάβει φαίνεται ότι δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου όταν με συκοφαντούν και με δυσφημούν με ψέματα. Αν εσείς έχετε μάθει έτσι ,μάθετε ότι υπάρχουν και άτομα με αρχές και αξίες.
Σας καταγγέλλω δημόσια για συκοφαντική δυσφήμιση. Κοιτάξτε πρώτα τους εαυτούς σας και μετά τους άλλους. Είμαστε μικρή κοινωνία και όλοι γνωριζόμαστε.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos