Νέα ΔημοκρατίαΜε ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορηθήκαμε την αποστολή απαράδεκτου μηνύματος στα κινητά αρκετών συντοπιτών μας, από τον βουλευτή Λασιθίου κ. Καρχιμάκη.
Εξω από το πνεύμα των ημερών, δεν δίστασε να μετατρέψει ακόμα και τις ευχές, σε μέσο έκφρασης ύβρεων και άσκησης χυδαίας πολιτικής.
Το μόνο που κατάφερε, ήταν να ακουστούν πάμπολλα αρνητικά σχόλια ακόμα και από τον δικό του πολιτικό χώρο.

Δεν ξέρουμε αν άλλοι ήταν οι στόχοι του… Ισως θέλοντας να συμβάλει στην παγκόσμια λαογραφία και προβολή των δοξασιών, μετατράπηκε σε τελώνιο.
Για όσους δεν γνωρίζουν, τα τελώνια σύμφωνα με τη μυθολογία, οι θεοί τα έχουν καταδικάσει να ζουν στην υποχθόνια πατρίδα των κακών νάνων, απαγορεύοντάς τους να ανέβουν στη γη κατά τη διάρκεια της μέρας διότι θα πετρώσουν. Ετσι, περνούν τον καιρό τους εξερευνώντας τα σωθικά της γης, μαζεύοντας χρυσό, ασήμι και πολύτιμες πέτρες.
Τέτοια εποχή, τολμούν να κάνουν την εμφάνισή τους ανάμεσα στους ανθρώπους για να προκαλέσουν έριδες, προβλήματα και μπελάδες, ώστε να αμαυρώσουν το αγαθό πνεύμα των ημερών.
Εμείς δεν θα συμβάλουμε στην αμαύρωση, που ανεξαρτήτως εορτών επιδιώκει. Τον αφήνουμε να υποδυθεί τον γραφικό ρόλο, που με περισσή φυσικότητα ενσαρκώνει. Θα του ευχηθούμε, όπως και σε όλες και όλους ανεξάρτητα πεποιθήσεων, μια καλή και δημιουργική χρονιά, με περισσότερη ανθρωπιά, αλληλεγγύη, ενότητα.

Από τη Νο.Δ.Ε. Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: