έναρξη μαθημάτων Βυζαντινής Μουσικής, Αγιογραφίας, Ψηφιδωτού.....

Η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων Βυζαντινής Μουσικής, Αγιογραφίας, Ψηφιδωτού, παραδοσιακών μουσικών οργάνων και Θεωρίας Ευρωπαϊκής Μουσικής για τη διδακτική περίοδο 2021-2022, με την αυστηρή τήρηση των κανόνων ασφαλούς λειτουργίας των δομών καλλιτεχνικής εκπαίδευσης και των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, σύμφωνα με την σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4214/Β΄/13.9.2021) και τις γραπτές οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού.

  • διδάσκουν οι Μουσικοδιδάσκαλοι κ. Ευάγγελος Βαρδάκης και κ. Ευάγγελος Φανουράκης, λειτουργεί στο «Κέντρο Πολιτιστικής και Κοινωνικής Μέριμνας», στην Ιεράπετρα, όπου από φέτος θα παραδίδονται και μαθήματα Θεωρίας Ευρωπαϊκής Μουσικής από τον κ. Εμμανουήλ Κανάρη. 
  • για την έναρξη του νέου διδακτικού έτους θα τελεσθεί από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύντης και Σητείας κ. Κύριλλο τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 7:00΄ μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σητείας για τα Τμήματα Βυζαντινής Μουσικής και Αγιογραφίας της Σητείας, και την Tετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 7:30΄ μ.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος Ιεράπετρας για όλα τα Τμήματα της Ιεράπετρας.
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: