η εκδήλωση στο κέντρο της Ιεράπετρας
η εκδήλωση στο κέντρο της Ιεράπετρας

Το βράδυ της Τρίτης 9 Δεκεμβρίου παρουσία πλήθους κόσμου φωταγωγήθηκε στην Κεντρική Πλατεία της Ιεράπετρας το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο του δήμου.

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους με ήχους από τη Φιλαρμονική του δήμου, τη Χορωδία Μικρασιατών, αλλά και μια μεγάλη συναυλία από τους Ησαϊα Ματιάμπα και Μύρωνα Στράτη, ο δήμαρχος της πόλης, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης φωταγώγησε το δένδρο, ξεκινώντας έτσι και επίσημα το Εορταστικό Πρόγραμμα των φετινών Χριστουγέννων.

Όπως ανέφερε «Τα φετινά Χριστούγεννα αποτελούν την αφετηρία μιας νέας δημιουργικής εποχής για το δήμο μας! Με μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας, μέσα από ένα πλούσιο Εορταστικό Πρόγραμμα, υποδεχόμαστε όλοι μαζί την Ιεράπετρα των Χριστουγέννων!

Με πολλή χαρά και γιορτινή διάθεση, με νέες ιδέες, νέους στόχους και νέες προσδοκίες, ντύνουμε το δήμο μας στα γιορτινά του και βιώνουμε αξέχαστες ευχάριστες εορταστικές στιγμές.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο, τα παιδιά, την οικογένεια και απώτερο στόχο τη χαρά, τη ζωντάνια και τη δημιουργία, δίνουμε γιορτινή πνοή στην πόλη μας και ευχάριστη διάθεση στην καθημερινότητά μας.

Με τη δύναμη του εθελοντισμού και της αμέριστης προσφοράς στον συνάνθρωπο, ενώνουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και αντιστεκόμαστε στις δυσκολίες τις εποχής.

Με πολλή χαρά φωτίζουμε απόψε   το δέντρο της πόλης μας, στέλνοντας ευχές σε μικρούς και μεγάλους!»

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: